Skip to main content

Poslušajte intervju s glavnim gostom WMC Zagreb eventa!

Konferencija svih konferencija, ni više ni manje nego ona zimska, rođena ironično u toplom Miamiju prije tri desetljeća, razgranala se i do rasplesanog zagrebačkog tebe.

 
U metropoli tvoje lijepe zemlje tako 12. prosinca šibamo struju u zvučnu mašineriju na lokaciji Zagrebačkog Velesajma. Deveti paviljon transformira se u plodno tlo ritma, a kao središnji ukras elektroničkog stola iz susjedne nam Slovenije stiže čovjek koji Ambasadu Gavioli smatra svojom posvojenom majkom, UMEK.
 
Podršku za pultom pružaju Lea Dobričić za ženski dodir uz najbolje od deep housea, tech housea, minimala i techna, iz BIH s vama su Lik Jay i DJ Borg, a domaće boje između ostalih brane i Pete Dux i Matroda.

 
Osjećaš li neodoljivu potrebu da u predgrađu zime plešeš s istomišljenicima u masi tjelesa možeš kliznuti na Entrio  gdje te čeka regularna karta za 100 novaca, VIP za 200, i paketi u kojima 4+1 regularku loviš za 400 i VIP 5+1 za 1000. VIP ekipa na raspolaganju ima bocu žestokog po želji, mjesto za rezerviranim stolom, jedan švedski s obiljem voća i besplatan parking za izbjegavanje noćne more kruženja oko velesajma. Za ovaj đir javi se ekipi u inbox na službenim stranicama eventa. S druge strane ako je odgovor potvrdan upita li te Clint Eastwood sa škiljavim okom: "Osjećaš li se sretno?", zaigraj nagradnjaču KS.
 
Dok 12. ne sjedne suvereno na tvoj kalendar poslušaj što je UMEK imao za reći u Enterviewu. Malo spoilera iz Umek tabora: "Set će biti vjerojatno energičan i malo tvrđi!". Enjoy!
 
 

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop