Skip to main content
  • alt

Potvrđena prva imena za doček Nove u Fabricu

Ako je za vjerovati starima, koji ipak nešto znaju jer su beskonačno više sati od tebe proveli na planetu, po jutru se dan poznaje, pa tako prvo jutro 2016. sviće uz velike priče.

 
Počelo je polako ono doba kada te cukaju za rukav s pitanjem “Kuda (kamo/gdje/di/kam…ovisno o kružoku) ćeš za Novu?”. Zamisli samo da tvoj odgovor dušebrižnicima i znatiželjnicima bude Fabric.

alt

 
Plesna bomba u srcu Londona na svom popisu izvođača kroz godine je upisala listu umjetnika koji više manje služe kao “Tko je tko u elektronici” štivo. Ono što radi svaki pravi klub nije samo da pruža jeftine užitke već ide s tobom kroz život I daje ispušni ventil za sve ono zbog čega čajnik tebe počne histerično zviždati tokom radnoga tjedna. Tako za uklizavanje u novih 365 dana oko Sunca rezidenti Craig Richards i Terry Francis dobrodošlicu žele Nini Kraviz, Eats Everything, Georgeu Fitzgeraldu i Alexu Arnoutu.
 
Kao podrška ovdje će biti i Richy Ahmed i još neobjavljeni, u tajnu začahuren i zagonetku umočen, posebni gost pa ćeš tako kako će svaki izvođač nalaziti svoje mjesto na vozačevom sicu prvoga siječnja polako moći deducirati tko ostaje dok gost ne bude objavljen. Ako su prethodne godine išta utvrdile to je da je upravo Fabric mjesto za dočekati ponoć za sve one kojima srce kuca u ritmu elektronike.
{youtube}0ZXalX4dRrc{/youtube}
 
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop