Skip to main content
  • paul oakenfold
  • 24.02.2012.

Pratite Paul Oakenfoldov glazbeni kanal

Fanovi britanskog veterana elektronske glazbe Paul Oakenfolda bit će zadovoljni informacijom da ga od sada mogu pratiti i na njegovom internet kanalu.

Piše: 

Naslovna foto

Paul Oakenfold

Nakon tri desetljeća na sceni Paul Oakkenfold odlučio je iskoristiti prednosti interneta te omogućiti svojim vjernim slušateljima da njegove setove i nastupe diljem svijeta mogu pogledati u ekskluzivnim video zapisima koji će se redvno objavljivati na njegovom internet kanalu. Trenutno se na kanalu nalaze stariji gigovi poput onog iz Buenos Ariesa 2008. kad je nastupio ispred 60 tisuća ljudi, ali i snimke nastupa s njegove trenutne svjetske turneje. Uostalom može vam služiti kao uvertira za izlazak pa provjerite što je objavljeno do sada na kanalu.

Stranica Joost na kojoj se nalazi Oakenfoldov kanal kako bi proslavila suradnju s Grammyjem ovjenčanim DJ/producentom također će dati priliku jednom sretniku da osvoji VIP ulaznicu njegovog nastupa u Cosmopolitan hotelu u Las Vegasu 31. ožujka 2012.  Dobitnik će osim nastupa imati priliku osvojiti turistički obilazak Las Vegasa i ostati još dvije noći u hotelu Cosmopolitan. Natječaj za atraktivnu nagradu traje do 16. ožujka,pa ako imate osjećaj da bi vi mogli biti taj "srećković" registrirajte se na stranicu, pročitajte pravila i neka igre počnu!

{youtube}8zu6dC8UGh4{/youtube}

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2