Skip to main content
  • 10.07.2006.

Prekinut party David Penna u Tribua

Kad smo konačno mislili da grad Split, može dobiti jednu lokaciju za uživanje u house glazbi, očito je da smo se jako prevarili u tome razmišljanju. Nažalost, moramo Vas izvijestiti kako su svi budući događaji Klubske Scene i Epicentra u ovome klubu otkazani. Razlog tome je subota, 8. srpnja kada je trebao nastupiti David Penn iz Španjolske te otvoriti toliko dugo najavljivanu sezonu u ovome klubu.

Piše: 

Međutim, management kluba nas je jako iznenadio svojim ne-profesionalnim ponašanjem i reakcijama. Kada je već događaj počeo, krenuli su i problemi. U tom trenutku Lukas i Citizen Simm puštali su house glazbu, no nekome se očito nije svidjela…
Na dan našeg događaja tamo se održavao i festivalski završni party kako bi se krema našeg društva mogla zabavljati. Tako smo zbog negodovanja nekih „uglednih“ osoba u 1 sat po naređenju već morali prekinuti naš event  a glazba DJa koji nas je zamijenio nije bila ništa drukčija od naše. David Penn svirao je u petak u Vodicama. Na party u Tribua je došao i nije uspio nastupiti što ga je šokiralo. Izjavio je kako mu se ovo nikada nije dogodilo, na što je dobio izjave isprike organizatora ali ne i managementa kluba, no kako živimo u Hrvatskoj sve je moguće.
Događaji vezani za elektronsku glazbu (MC Inusa Dawuda 29.7., Chus & Ceballos 4.8., Gadjo 12.8., Ian Pooley 15.8. i Milk & Sugar 19.8.) biti će premješteni na druge lokacije u Dalmaciji, o čemu ćemo Vas izvijestiti kroz nekoliko dana putem naše stranice i ostalih medija u Hrvatskoj.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2