Skip to main content
  • alt
  • 4.09.2015.

Premijera Hardwellova dokumentarca na ADE 2015.

Bili vi fan ili ne, uživali na mainstage pozornicama ili u tamnim underground svetištima jedno je sigurno, Hardwell igra s velikom ekipom.

 
Kako veliki pak vole da se njihova priča čuje i u određenom trenu života žele podijeliti sa svijetom svoju priču tako i Hardwell ima novi dokumentarac pomalo samozadovoljno nazvan ” I AM Hardwell –  Living The Dream” koji će biti premijerno prikazan na ADE-u. Režiju je odradio Robin Piree, ujedno odgovoran i za dokumentarac iz 2013. “I AM Hardwell”. Prvi znatiželjnici na novo ostvarenje će jabučicu moći baciti 13. listopada u Pathé Tuschinski kinu u Amsterdamu, dok će generalno biti objavljen 15. prosinca.

alt

 
Zvijezda čije ime stoji u naslovu sama je dokumentarni film komentirala riječima: “Oduševljen sam rezultatom. Moj život je bio jedna velika vožnja toboganom od kada sam proglašen prvim DJ-em svijeta 2013. Očekivanja su sve više rasla pa sam osjećao kako moram sve više podizati ljestvicu.  ‘I AM Hardwell – Living the Dream’ će vam pokazati ne samo moju glazbu već i koncertnu turneju koja se uvelike razvila u posljednjih par godina. I više sam nego ponosan na team koji je ovo omogućio i na sve ljude koji su napravili sve za mene tijkom ovog putovanja koje smo dijelili.”
 
Novi dokumentarni film će započeti na početku, s 27-godišnjim Robbert van de Corputom (da, ovo je Hardwellovo ime s osobne) koji se bavi novim produkcijama, zatim će preći na masovnu histeriju u Delhiju i serije snimaka s “I AM Hardwell” turneje. 

alt

 
No namjerava li snimiti još koji dokumentarac o sebi glazba mora nastaviti pristizati pa će tako prije kraja godine Hardwell izdati i novi remix album ‘United We Are – The Remixes’ koji će svijetlo dana ugledati 13. studenog na njegovu vlastitom Revealed Recordingsu. Na albumu će se nalaziti remixevi albuma izdanog početkom 2015. koji je zasjeo na prvo mjesto ljestvica u preko 20 zemalja svijeta. Imena glazbenika koji su prekovali svaku od 14 traka biti će objavljena uskoro. Dok film ne zasjedne na veliko amsterdamsko platno ostavljamo vas s trailerom.
{youtube}NyA7OPMbF84{/youtube}
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2