Skip to main content
  • alt

Prijavi se na burn Residency i osvoji 100.000 eura

Četvrto po redu izdanje burn Residency, najvećeg DJ natjecanja na svijetu, posljednjih je dana opet uzburkalo redove domaće elektronske scene.

 
Vrijedan DJ ugovor. Ukoliko si u potrazi za prilikom koja će te lansirati u profesionalni svijet elektronske glazbe, sve što trebaš napraviti je snimiti svoj DJ miks u trajanju 15 do 20 minuta i prijaviti ga do 15. ožujka ove godine na burn Residency natječaj.

Nakon što su u prošlim izdanjima hrvatskog ogranka burn Residency natjecanja domaći kandidati Miss Soulfly i System Divine, ostvarili odlične rezultate, završivši natjecanje sa stalnim rezidencijama u klubovima o kojima većina samo sanja, došlo je vrijeme da sljedeći hrvatski burn Residency predstavnik osvoji prvu nagradu koja će mu priskrbiti ljetnu rezidenciju u jednom od najboljih klubova na Ibizi, ali i profesionalni ugovor vrijedan 100.000 eura.

alt

 
Iako su od početka prijava prošla nepuna 4 tjedna, konkurencija je već poprilično žestoka. a do kraja prijava je ostalo još nešto manje od tri tjedna. Ako se još uvijek dvoumiš oko prijave, uhvati se posla još danas, snimi svoj originalni mix u trajanju između 15 i 20 minuta i prijavi ga na burn Residency natjecanje na linku:

https://apps.facebook.com/burnresidency/

alt

 
Pozornica je tvoja!
 
Više o natjecanju burn Residency doznaj na:
 
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web