Skip to main content
  • alt
  • 30.09.2015.

Procurili rezultati DJ Mag top 100

DJ Mag lista je kopljolomka, autentična ili ne, plaćeni upadi ili ne, samo natjecanje u popularnosti ili realni odraz scene?

 
No kako svi vole dobru zavjeru, a još više curenje rezultata prije vremena jer se tada osjećaju kao da znaju nešto što ne bi trebali, mediosferu je zaintrigirala još nepotvrđena inačica najkontroverznije svjetske rang liste koja slaže najbolje, najplaćenije i najeksponiranije od 1991.
 
Čini se da je Martin Garrix preuzeo Hardwellovo dvogodišnje kraljevanje. Krune ponekada postanu teške pa ih mlađe glave lakše podupiru. Hardwell klizi na 2. mjesto, a u stopu ga slijede Dimitri Vegas & Like Mike. Mjesto ispod ugnijezdio se Armin Van Buuren. U prvoj desetki našli su se još i Axwell /\ Ingrosso, Avicii, Calvin Harris, Jack U i David Guetta. Ostatak liste pogledaje niže. Što mislite?
 
alt
 
(za povećanje ekrana CTRL + “+”, za povratak na manju veličinu CTRL + “-“,  ekipa na smart telefonima već zna đir)
 
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk