Skip to main content

Prodano 7000 karata za koncert Chemical Brothersa u Beogradu 13. lipnja

Po informacijama producenta Dance Arene, poslije samo tjedan dana prodaje otišlo je više od 7.000 karta za najveći događaj ovogodišnjeg BECK’SPERIENCE-a, koncert The Chemical Brothers u Beogradskoj Areni. 

Piše: 

Kao jedini grad u regiji, koji će zahvaljujući EXIT-u i BECK’SPERIENCE–u prvi put ugostiti Chemical Brothers, Beograd dočekuje live dance act duo u Beogradskoj Areni, tehnički najsuvremenijoj dvorani za vrhunske muzičke događaje. Dvorana može primiti 18.000 posetitelja. Kupci ulaznica za EXIT imaju pravo kupovine ulaznice preko www.exitfest.org po cijeni od 1390 dinara i to isključivo ulaznice za parter. Ostali ulaznice mogu naći u predprodaji po slijedećim cijenama.

Parter : 1990 din
Balkon 1 : 1990 din
Balkon 2 : 2390 din.

Za sve nedoumice u vezi s rezervacijom ulaznica po ovim cijenama može se zvati Info-centar na 021 475 42 22 svakim radnim danom od 9 do 17 sati ili pisati na info@exitservices.co.yu . Karte se mogu nabaviti on line i na slijedećim adresama: www.biletservis.co.yu , www.ticketline.co.yu , kao i na prodajnim mestima Bilet Servisa, TicketLine-a i na biletarnici Doma Omladine.

The Chemical Brothers će za nastup u Beogradskoj Areni donijeeti cjelokupnu produkciju koja podrazumijeva binu, svjetla, ozvučenje… U njihovom nastupu i u specijalnim scenskim efektima uživati će svi fanovi, koji će imati priliku slušati i Marka Nastića, Vladu Janjića i Gordana Paunovića. Biti će osigurane i dvije ulazne bine kao i osam chill zona i četiri dodatne bine za publiku sa tribina, na kojima će nastupiti preko 30 priznatih srpskih DJa.

BECK’SPERIENCE vam ove godine priređuje brojna iznenađenja i vodi vas na vrhunske muzičke događaje predstavljajući Vam najveće zvijezde svjetske muzičke scene.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop