Skip to main content
  • 3.07.2007.

Promocija CD kompilacije „Welcome To Hacienda `07“

Nakon otvaranja sezone uz Hernan Cattanea i Hector Romera, Haciendu čeka promocija nove ljetne kompilacije u kojoj promovira house glazbu. „Welcome To Hacienda `07“ naziv je ovogodišnjeg izdanja koje je pripremio i mixao novi rezident kluba u Vodicama – DJ Scaloni. 

Piše: 

Promocija kompilacije dogodit će se u srijedu, 11. srpnja za vrijeme standardnog programa Mediterranean House Sessions a uz autora CD-a svirat će i Sasha Gardijan iz Šibenika. Scaloni je jedan od najtraženijih Švicarskih klupskih glazbenika. Sa svojim party brand-om “Starfucker” obišao je gotovo sve najveće i najprestižnije klubove u Švicarskoj. 23 su mu godine a već je izdao 2 kompilacije za Universal Music u svojoj zemlji (Girls Gone Wild i Scandal).

Prodaja istih ušla je u TOP 5 najprodavanijih kompilacija u Švicarskoj. Iza DJ Scalonia stoji izdavačka kuća Pinkstar Records za koju izdaju Steve Angello, Tatan, Fuzzy Hair i drugi a čiju distribuciju vodi Universal Music. Scaloni je izdao i niz singlova od kojih izdvajamo “Girls Gone Wild”. Ova pjesma distribuirana je na globalnoj razini a remix iste napravili su Major Boys iz Defecteda. Scaloni nastupa i na Ministry of Sound turneji po svojoj zemlji, Mtv Spray to Change turneji, Life is a Bitch turneji a već je postao standardni gost velike svjetske smotre Street Parade koja se održava sredinom ljeta u Zurichu.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop