Skip to main content
  • 2.04.2013.

Promocija domaćih i regionalnih producenata ili etiketa

Klubska Scena oduvijek radi na promociji domaće elektronske scene i širenju svijesti o istoj. Tako i ovom prigodom želimo proširiti naše i vaše znanje o nekim novitetima na sceni, o producentima, live actovima, etiketama, ljudima koji nemaju sredstva ni mogućnosti biti medijski eksponirani.

Piše: 


Bilo da ste DJ, producent, bend, live act, osnivač labela elektronske glazbe iz Hrvatske i cijele regije ex YU, pošaljite nam na urednik@klubskascena.hr (s naznakom KS promo + vaše umjetničko ime) više informacija o sebi i svom radu, fotografije, linkove te ćete dobiti besplatnu promociju putem portala i Facebooka Klubske Scene.

Klubska Scena od sada nudi mogućnost promoviranja svih neafirmiranih i novih etiketa iz Hrvatske i regije putem naših bannera koji se nalaze u donjem desnom uglu stranice ispod sekcije "najnovije / najčitanije".

Napomena: ovo isključivo vrijedi za labele koji su novi, neafirmirani i koji nemaju ogromne tiraže ili prodaju. Želja nam je pogurati sve kvalitetne ljude kojima treba dobar vjetar u leđa jer Klubsku scenu kao platformu za EDM scenu čita veliki auditorij iz zemlje i inozemstva.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2