Skip to main content
  • brighton music conference
  • 22.03.2014.

Prva Brighton Music Conference

Nešto manje od mjesec dana nas dijeli od premijernog izdanja Brighton Music Conference, a čiji su organizatori ovih dana objavili cjelovit popis izvođača i govornika.

Naslovna foto

brighton music conference
 
Brighton Music Conference iliti BMC osmišljena je kao engleska inačica Amsterdam Dance Eventa,  a održava se 11. i 12. travnja u Brighton Domeu te na nizu lokacija diljem Brightona s time da sveukupno ima 21 događanje. Što se tiče izvođačkog dijela, na partyjima će zasvirati legenda acid housea DJ Pierre, Skream, Dave Clarke, DJ Spen, Jimpster, Wiggle, John 00 Fleming, Steve Mac i Sebo K.{youtube}qmqLjn1TFKs{/youtube}
 
Funktion-One će ekskluzivno predstaviti novi DJ monitor, PSM318, Roland će demonstrirati što sve može Roland Aira, a održat će se i rasprave o plagijatorstvu u glazbenoj industriji, o piratstvu, o tome kroza sve što treba proći DJ-ica kako bi dospjela na vrh… Ujedno će biti predstavljena i “ANIMA”,  knjiga koja donosi fotografije iz osobnih života Loco Dicea, Chrisa Liebinga, Art Departmenta, Cassy, DJ Sneaka i Solomuna. Sve ostale informacije potražite na službenoj stranici BMC-a.
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk