Skip to main content
  • alt
  • 30.06.2015.

Puni kapaciteti na Zrću

Znaš ono kada u hororu dobrom glazbenom pozadinom gradiš situaciju do usijanja, kao kada u Raljama morski pas pliva prema neslutećem surfereu… I sve je bliže i bliže, i glazba je sve glasnija i glasnija…

 
Baš tako je i s špicom sezone jer iako turisti kapaju od kada prva sunčana zraka poljubi obalu “špica” na Zrće tek dolazi no već se stvara povelika gužva i traži mjesto više.

alt

 
Već smo spomenuli da stiže oko 15 000 duša iz kraljičine zemlje kako bi plesalo na Hideoutu, dok se Noa istovremeno sprema za nadolazeći val gostiju iz Njemačke i ostatka Europe. U iščekivanju smo i čistog i svjetlucavog Crystal Beach Festivala, koji uz elektroniku morskom površinom šalje i zvuke hip-hopa. B-Tight, Vooky, Alberto i Akay, Sascha Braemer i Kollektiv OST neka su od imena koja će se pojaviti u sklopu ovogodišnjeg Crystal Beach festivala kroz dva dana 6. i 7. srpnja.
 
Na samu oštru špicu party britve zakoračit ćemo od 13. do 15. srpnja na Dream Island Festivalu na koji dolaze Wolfpack, Plastikfunk te Julian Jordan, uz LaFiesta show. Sve što danas vidiš jednom je bilo nečiji san no kao što se kaže u pjesmi koja se odvija negde preko duge: “Snovi koje se usudiš sanjati se zaista i ostvaruju!”
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2