Skip to main content
  • beautiful people

Remiksirajte pjesmu Beautiful People

Jean Marie Kone, Greg Di Mano i Klubska Scena pozivaju sve hrvatske producente da naprave svoju verziju pjesme „Beautiful People“.

Piše: 

Naslovna foto

Beautiful People

Htjeli bi ste svoju priliku, htjeli bi da netko posluša kako vi doživljavate glazbu i da netko obrati pozornost i na vaš rad?

Prilika je ispred vas, pozivamo sve hrvatske producente da nam mail remix@klubskascena.hr pošalju svoje prijave sa linkom na soundcloud gdje možemo poslušati jednu vašu produkciju.

Pjesmu „Beautiful People“ prije dvije godine zajednički su producirali stari nam znanac Jean Marie Kone i njegov partner u „zločinu“ Greg Di Mano te je posvetili Hrvatskoj i Hrvatima.

{youtube}ZFFmKmybxgQ{/youtube}

Nedavno su se domislili da prekrasnim ljudima u Hrvatskoj duguju priliku za uspjeh pa će producent najboljeg remiksa njihove pjesme biti bogato nagrađen.

{youtube}jbwgqlO5Ogo{/youtube}

Nakon što zaprimimo vaše prijave unutar dva tjedna i u suradnji sa eminentnim hrvatskim producentima čija imena uskoro objavljujemo odabrat ćemo one koji će raditi na remixu ove pjesme. Popis svih koji su ušli u natjecanje objavit ćemo 25. travnja kao i daljnje upute vezane za remiks i natječaj te o kakvoj se nagradi radi.

Požurite, zgrabite svoju priliku već danas, očekujemo vaše prijave!

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2