Skip to main content

Rumunj Barac za pultom prvog We Love Sound partija

2012. godine Sonus festival je prvi put doveo cijelu karavanu Rumunja i njihov specifični minimal house zvuk na otok Pag, a sada po prvi puta u Zagreb dovode talentiranog rumunjskog umjetnika – Baraca.

Piše: 


Osvoji ulaznice za We Love Sound!

Svatko tko iole zna o glazbi zna kako ovaj Rumunj doživljava glazbu i što zna napraviti od dancefloora, onaj tko ne zna, upravo ima priliku da sazna. Barac i ostali Rumunji uz koje je rastao, kao Rhadoo, Praslea, Raresh, Alexandra, Dan Andrei, svojim nas setovima uvijek itekako zavedu jer kroz glazbu svojoj publici serviraju inteligentan groovy zvuk u kojem se isprepliće pokret kroz ples i koji nas odvodi na ekstatično putovanje do beskonačnosti. Barac je definitivno umjetnik koji glazbu shvaća i interpretira na način vrijedan pažnje, stoga je upravo on još jedan od headlinera koji je odabran za prvo izdanje #welovesound partija u petak, 14.10. u zagrebačkom The Bestu.
{youtube}dCasQOMmSR8{/youtube}

Za pultom će mu se pridružiti Mimi iz Ekstrakta, te Valentino Kanzyani. Ulaznice po 70 kn u pretprodaji na Entrio.hr. Sonus festival je nominiran za najbolji techno festival , kao što su mu i brodske zabave u užoj konkurenciji, na našoj dodjeli nagrada Ambasador, dok je ekipa Ekstrakta nominirana u kategoriji za promotora godine.

sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2