Skip to main content
  • skrillex
  • 19.08.2011.

Skrillex je sada “in”

Skrillex je američki electro, house i dubstep producent novog vala elektronskog zvuka te bivši vođa grupe From First To Last. Krajem jeseni 2007.g. odlučio se pokrenuti solo karijeru i otišao na turneju "Team Sleep Tour" zajedno sa Team Sleep, Strata i Monster in The Machine.

Piše: 

Naslovna foto

Skrillex


Danas gotovo ne postoji neka dobra produkcija koju Skrillex nije remixirao. Sve one suvereno vladaju Beatportom i drugim ljestvicama. Izdavao je i za mau5trap Rec. koja je Deamau5-ova podetiketa za dubstep. Tu su i izdanja za Big Beat Records a nedavno se odlučio pokrenuti i vlastitu etiketu OWSLA inspiriran dječjom novelom "Watership Down".
{youtube}NDcej6MG5-I{/youtube}

Projekt je pokrenuo zajedno sa svojim menadžerom Tim Smithom, te Kathryn Frazier, vlasnicom Biz 3 te promotorom Clayton Blahom. Skrillex godišnje odradi i do 300 nastupa te svira redovito na velikim smotrama poput festivala Coachella, Ultra, Lollapalooza, Electric Forest, Camp Bisco, Hard LA festival itd.
{youtube}zDr_k5SLpoA{/youtube}

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2