Skip to main content
  • Snowbombing
  • 3.11.2007.

Snowbombing 2008

Ewan Pearson, Todd Terry i Stanton Warriors su samo neki od dvadesetak glazbenika koji su potvrdili nastup na festivalu Snowbombing što se u ožujku 2008. g. odvija u Austriji. Ovo je vrlo interesantna predstava i festival jer DJ-i se natječu u skijanju a kasnije se zabava nastavlja puštajući glazbu.

Piše: 

Naslovna foto

Snowbombing

Snowbombing je inače skijaški rave događaj u organizaciji Britanaca na teritoriju Austrije a nastupaju mnogi britanski DJ-i, live actovi i producenti, na lokaciji Mayrhofen u Alpama. Tamo su sagrađeni klub i kino te pub kako bi Britanskih posjetitelji mogli uživati. Drum and bass i breakbeat postavu čine: Tayo, The Scratch Perverts, Stanton Warriors, Krafty Kuts, The Freestylers, Soul of Man, DJ Marky, DJ Zinc, Marcus Intalex.

Za progressive house zaduženi su: James Zabiela i The Cuban Brothers. A ostatak zasad potvrđenih glazbenika su redom Lee Burridge; Berliners Jesse Rose, Ewan Pearson, Prins Thomas, Lindstrom, Todd Terry.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2