Skip to main content
  • solomun
  • 6.10.2012.

Solomun-ima sasvim dovoljno mjesta za sve

Mladen Solomun ove je godine na dodijeli Ibiza DJ Awards odnio titulu najboljeg producenta. Njegov zvuk pravo je osvježenje, a koliko je ponos za Njemačku toliko je i za nas.

Naslovna foto

solomun

Solomun je hamburški DJ i producent, rođen u Bosni pa ga često vrlo rado prisvajamo. Ovo godina je zaista u znaku njegove produkcije koja je osvojila kako Ibizu tako i ostatak Europe. U klubu DC10 smo ga imali priliku čuti uživo i pored svega viđenog on je zaista highlight našeg putovanja. Ne postoji klub na Ibizi na kojem nije ove godine nastupao i predstavljao Diynamic label, a po prirodi skroman kaže da ako se stvari za njega budu odvijale ovim tempom to je jednako ostvarenju njegovih snova.

U intervjuu koji je dao za portal Ibiza Inside svojim kolegama, mladim DJ-ima i producentima koji gaje jednaku strast prema glazbi savjetuje da ne idu kod drugih DJ-a i ne gledaju druge DJ-e kako rade bez obzira kako uspješni bili.

Radite svaki dan na sebi i svojoj glazbi, oslanjate se samo na sebe i vjerujte u sebe. Jednog dana će sve doći na svoje pa tako i vaš uspjeh. Ako je ova profesija ono što volite, vaše vrijeme će doći kad tad“ – poručuje Solomun koji je zaista primjer da se rad i trud isplate.

solomun

Solomunu uopće ne smeta činjenica da danas svi žele biti DJ-i, on kaže da ima sasvim dovoljno mjesta za sve, možda je komercijalna glazba ipak više zastupljena, ali to ne znači bar na primjeru clubbinga na Ibizi da netko tko dođe poslušati Swedish House Mafiu ili Davida Guettu neće slučajno završiti na after partyju na plaži gdje pušta recimo Marco Carola ili Jamie Jones i da neće osjetiti njihovu vibru. Možda će upravo sljedeći put odlučiti poslušati upravo njihove nastupe.

{youtube}7bMYhJ_UqnE{/youtube}

Intervjuu sa Solomunom u cijelosti pročitajte ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2