Skip to main content
  • alt
  • 27.02.2015.

Što moja Klubska radi već 14 godina?

Veljača nije posebna samo zato što ćeš u njoj prvi puta u nosnice uvući miris proljeća već se davne 2001., zakoračivši u novo tisućljeće, dogodilo nešto divno. Rodila se Klubska Scena!

 
Tako da je Scencima veljača iznimno važna jer slavimo 14 godina postojanja. Ideja je skoknula u um Gorana Tomaševića, glavnog i odgovornog za ovu ljubavnu priču koju nastavljamo i danas, iz entuzijazma da se dalmatinska party scena ujedini pod jednim digitalnim krovom, pa evo kako smo izgledali u prvim koracima:

alt

 
No mali šator je počeo rasti i, vođen inicijalnim uspjesima, 2007. proširio domenu na onu nacionalnu i regionalnu pa se demografija od partijanera sa sunčane obale rasporedila tako da sada 60% čitatelja čini Zagreb, 20% Dalmacija a ostatak od još 20% čini čitateljstvo rasipano po ostalim regijama Lijepe Naše. Tako da i redakcija pakira kofere i seli pod nebo glavnoga grada.
 
Što tvoja Klubska radi? Osim što nam je zadaća držati te informiranog i povezanog s glazbom i ljudima koje voliš, radimo i puno više. Već 14 godina posvećujemo svoje dane elektroničkoj plesnoj glazbi, kulturnim pokretima, događanjima na sceni i njenim akterima i ažurno pratimo aktualna zbivanja na domaćoj, regionalnoj i svjetskoj razini i u 2007. izgledamo ovako.

alt

 
Kako nitko nije otok sam za sebe i temeljna odrednica čovjeka je interakcija i društvenost minglamo i s aktivnim sudionicima elektroničke scene – DJ-ima, producentima, umjetnicima, promotorima i organizatorima s kojima smo u neprestanom kontaktu i pribavljamo friški info iz prve ruke kako bi zatim poslužili kao megafon.
 
Tko nas najviše čita? Ekipa koja najčešće u binarnim bespućim navrati na čašicu razgovora na Klubskascena.hr. mladi su urbani ljudi od 17-35, puni entuzijazma i ljubavi s neutaživom glađu za glazbom. Baš ova strast je razlog zbog kojeg svakog dana odlijepimo kapke, natočimo veliku šalicu kipućeg eliksira života i nastavljamo dalje.

alt

 
Uz svakodnevne novosti, najave događanja i nagradnjače ujedno i organiziramo evente, promoviramo putovanja na domaće i inozemne festivale, pišemo vodiče za clubbing u domaćim i stranim magazinima, plešemo u partnerstvima s golemim glazbenim manifestacijama kao Winter Music Conference Miami, Amsterdam Dance Event, Club Space Ibiza, Ministry of Sound London, Sensation, SEEME Sofia, BPM Festival Mexico, burn Residency…  Ujedno medijski pokrivamo lokalne i regionalne festivale i klubove ( Ultra Europe, Exit festival, Sonus, Papaya Club Zrće, Revelin Dubrovnik, DJ Mag…).

alt

 
Želiš li checkirati neke značajne miljokaze skokni u splitski Metropolis, provjeri kako smo proslavili jubilarnu desetku s preko 35 DJ-a na 4 floora u Zagrebu ili kako je bilo na 20. godišnjci djelovanja primoštenske Aurore. Polako se cupkamo prema desetjeću i pol, jedan po jedan veseli dan, i za to smo već krenuli pripremati kvalitetan B-day program za koji će info kapati kroz ovu godinu. Do tada Tweetni s nama, instagramiraj se ili prosurfaj Tubom.
 
Dok god ima onih koji za glazbu žive, dok god ima onih koji ne mogu zamisliti dan bez beata i osobnih katarzi sa sluškama u ušima ili na prepunom podiju, dok god ima ekipe koja se naježi na dobru stvar ili ima totalni freak out kada čuje za neko gostovanje, Klubska i dalje otvara butigu svakoga dana čim sunce grane i kopa ono najbolje i najrelevantnije za svoje partijanere. Izuzetno smo ponosni na novo buđenje scene i kvalitetne profesionalce koji se trude glazbom svijet učiniti ljepšim mjestom. Divni mladi ljudi, hvala vam što plešete s nama sve ove godine!
 
 
 
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk