Skip to main content
  • faithless
  • 29.03.2012.

Što radi Maxi Jazz nakon Faithlessa

Prvo su objavili da im je posljednji nastup bio onaj u Zagrebu, potom su zapalili splitsku Rivu i oprostili se s fanovima Faithlessa.

Piše: 

Naslovna foto

faithless

I dok je sjećanje na „Insomniu“ uživo još uvijek svježe, iz svijeta glazbe pristiže vijest da se Maxi Jazz uputio prema afričkim korijenima u prvom svom projektu nakon Faithlessa. Na ljeto će naime službeno biti objavljen singl "Tomorrow’s Day" koji je inače singl s novog albuma glazbenika i tekstopisca Trenton Bircha i njegovog benda Free Radical.

{youtube}JlPQx2sZ2RU{/youtube}

Trenton je upoznao Maxija prije 12 godina, u vrijeme uspona Faithlessa i našli su se u zajedničkom pogledu prema kompliciranoj političkoj situaciji juga Afrike i problemu bolesti i siromaštva koji karakteriziraju riječi svih pjesama na albumu nazvanom “Giant Step”. Album na južnoafričko tržište izlazi danas, a u Velikoj Britaniji ovog proljeća.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2