Skip to main content
  • alt
  • 31.08.2014.

Subb-anov Essential Mix

Britanski house  DJ i producent Subb-an  potpisnik je najnovijeg Essential Mixa.

 
Pravim imenom Ashique Subhan, Subb-an se glazbom počeo baviti u dobi od 14 godina da bi dvije godine  kasnije upisao tečaj glazbene produkcije u rodnome Biringhamu, a marljivost se isplatila jer britanski ga je časopis DJ Magazine 2011. proglasio novom DJ nadom. Zajedno s Mattom Mancinijem  izdaje 2008. EP “Italian Subculture” koji je zabilježio strelovit uspjeh uz podršku Laurenta Garniera, Richieja Hawtina, Luciana i mnogih drugih. Otada je izdao na labelovima kao što su Hot Creations, 2020 Vision, Hypercolour, a najnoviji EPmu je onaj na labelu Crosstown Rebels, “Say No More”.
{youtube}uAyJEnQg1s4{/youtube}
 
O svome Essential Mixu Subban je rekao kako je važna točka u njjegovoj karijeri jer dok je odrastao ta mu je emisija jedini izvor dobre glazbe te kako mu je velika čast biti dio nje. U miksu se nalaze trake samog Subb-ana, Nine Kraviz, Nevillea Watsona, Prosumera, Rona Trenta…, a vi ga preslušajte ovdje.
 
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2