Skip to main content
  • XTC
  • 16.11.2012.

Sudjelujte u globalnoj anketi o upotrebi droge

Sudjelujući u anketi o (zlo)upotrebi droga na svjetskoj razini biti ćete dio najvećeg nezavisnog istraživanja, a sve je naravno povjerljivo. Anketa se vodi kroz nekoliko kategorija. Sudjelujte i Vi!

Piše: 

Naslovna foto

XTC

Prošle je godine u anketi sudjelovalo 15 tisuća ljudi diljem svijeta, a ove se godine planira dostići brojka od 50 tisuća. Anketa će trajati 4 tjedna, do kraja prosinca, a rezultati će biti objavljeni krajem ožujka, odnosno u travnju 2013. godine.
alt

U anketi se istražuje širok raspon iskustava s drogom:

–  droga i užitak
–  droga i seks
–  upotreba lijekova na recept
–  droga i internet
–  novi trendovi droge
–  međunarodna narkopolitika
–  droga i nasilje
–  što se događa ako vam pronađu drogu

Dosad je anketu ispunilo preko 1700 ljudi, a možete i vi na ovom LINKU. Anketa je povjerljiva, a treba oko 20ak minuta za ispunjavanje. Osim što odgovarate na pitanja vezane uz kokain, mefedron, ketamin, ekstazi, i kanabis, također se ovdje želi saznati kakvi ste s alkoholom, cigaretama i legalnim upperima koje možete kupiti u ljekarni sa ili bez recepta.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2