Skip to main content
  • 17.12.2016.

Sudjelujte u stvaranju novog Astralis zvuka!

Povodom 19. godišnjice Astralisa koja se planira održati u travnju 2017. otvara se natječaj za nove kompozicije koje će se pojaviti na izdanju Astralis 19 CD kompilacije!

Piše: 


Jedan od organizatora natječaja, Goran “DJ Go Cut” Vlajić objasnio je o čemu se radi: "Ideja je stvoriti novi, vlastiti glazbeni izraz po kojem će se i Astralis i autori čije trekove izaberemo razlikovati na klupskoj sceni! Potičemo autore da se eksperimentiraju,  Astralis je kao i do sada otvoren za fuziju glazbenih stilova bez ograničenja. Jedino što je uvjet da glazba bude klupski funkcionalna: kad pustiš stvar da ona drži floor! Osobno favoriziram zvuk koji je kombinacija psy elemenata i melodičnog techna, te se veselim novom glazbenom putovanju!"

Ovo je idealna prilika za sve nove, ali i već etablirane glazbenike da se njihov rad pojavi na mediju koji će svakako doći do ciljane publike. Ideja je da se CD s odabranim naslovima dijeli kao poklon posjetiteljima 19. Astralis godišnjice u travnju 2017. Uz već zagarantiran dobar provod, svi posjetitelji ove kultne klupske večeri sa tuluma će otići s vrijednom uspomenom ali i odličnim glazbenim materijalima. Kako nema ograničenja na stil skladbe, osim da je nužno da bude klupski funkcionalna, očekuje se mnoštvo inovativnih i originalnih dijela.

Natječaj je otvoren za sve kompozitore elektroničke glazbe, a prijaviti se možete slanjem svoga glazbenog djela na e-mail adresu pr.astralis@gmail.com. Svoje radove šaljite na način da preko maila priložite privatni soundcloud link Vaše skladbe. Rok za prijavu je 15.2.2017., nakon čega ćemo odabrati radove koji će biti uvršteni na CD kompilaciju koja će se dijeliti na 19. godišnjici Astralisa!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop