Skip to main content
  • alt

Superfine – majstor deep, vocal, tech i progressive housea

Viktor, danas poznatiji kao Superfine, u glazbenu rijeku ugazio je 2006. s idejom da program Aquariusa podigne novim mash-up konceptom SHOW.

 
U naponu snage, s jasnom vizijom i smirenom rukom, Viktora ste mogli zateći kako ostavlja dušu iza pulteva renomiranih zagrebačkih glazbenih zidova kao što su Groove, Mansion, Aquarius, Piranha, Gallery, Maraschino, Posh, Rush, Ritz, Saloon da bi na poslijetku poliznuo kemijsku i u CV upisao i rezidenciju na zrčkoj Papayi.
 
Što pušta danas? Zvučni potpis koji sipa valovima sastoji se od deepa, techa, vocala i progressive housea u koje ponekad uplete nit klasičnog popa ili rocka kako bi malo protresao stvari. 2013. je za njega bila sjajna godina kada je kao dio projekta Frankie Headfors upecao mjesto na Ultri Europe na čiju pozornicu se vratio iznova i u 2014.

alt

 
No 2014.je donijela i subotnju rezidenciju u rasplesanom Grooveu na Provocative/Absolut večerima i također se osjetio spremnim upustiti u produkciju. Kada je ljeto iz nas podobro užeglo zagrebački asfalt Superfine je izdao svoj prvi producentski uradak "Underdog" na britanskom Superfreak Recordsu.
{youtube}99bn8D6z7rE{/youtube}
 
Simultano s ovim uspjehom skoknuo je na avion do Ibize s dugovodišnjim prijateljem DJ-om Danieom Turkom i bijeli ibiški pjesak potaknuo je sokove koji su rezultirali startom novog projekta Ressless.
 
Ako Superfinea još niste imali prilike poslušati frke nema baš nikave. Bacamo vam njegov posljednji podcast na velikom narančastom muzikalnom oblaku pa stisnite play i enjoy! Sretna vam subota dragi naši!
 




dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web