Skip to main content
  • alt
  • 18.05.2014.

System Divine pobjednik burn Residency natjecanja

Riječki DJ i producent David Rončević, poznatiji kao System Divine, pobjednik je ovogodišnjeg  burn Residency natjecanja održanog sinoć u zagrebačkome Katranu.

 
 
System Divine  za titulu najboljega i prestižnu ljetnu rezidenciju na Ibizi borio se s još četvoricom finalista – Tomom Bugom, DJ Jockom, Elektro Pionirom te Clausum Cottinijem. Riječanin će tako , zajedno s pobjednicima iz ostalih zemalja svijeta, početkom lipnja otputovati na Ibizu. Tamo će, aktivnim sudjelovanjem na dvotjednom bootcampu pod mentorstvom Carla Coxa i Petea Tonga, dobiti priliku života za osvajanje ljetne rezidencije u jednom od 5 najboljih klubova na svijetu kao i prestižnog ugovora vrijednog 100 tisuća eura
{youtube}CAYSt4doCm4{/youtube}
 
“Nema riječi kojima bih opisao koliko sam sretan i ponosan i sve…jesam!!!!! Bila je fantastična noć. Želim zahvaliti svim  veselim  ljudima koji su došli podržati me, zahvaljujem  žiriju i osoblju burn residency natjecanja jer bili su odlični. Velik pljesak za sve sudionike jer nije bilo lako. P.S. Prva stvar koja je svirala na radiju kad sam sjeo auto bila je “Enjoy The Silence” od Depeche Modea“, oglasio se u ranim popodnevnim urama na svojoj FB stranici veseli pobjednik.
{youtube}HnNYu6GZRCQ{/youtube}
 
Podsjetimo kako je System Divine do danas je System Divine zabilježio mnoge nastupe u Hrvatskoj i šire. Nekoliko puta svirao je na Ibizi, a prošle godine je nastupao na Amsterdam Dance Eventu u sklopu večeri koju su organizirali Hope Recordings & Sudbeat. Kao producent System Divine najviše se istaknuo kada je njegovu kvalitetu prepoznao legendarni Moby. Davidov remiks Mobyeve pjesme „The Low Hum“ tako se našao na Mobyevom albumu  “Destroyed Remixed“.  
 
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk