Skip to main content
  • alt

The Prodigy i novi video za “Get Your Fight On”

Nakon gotovo 6 godina čekanja teška, mesnata, industrijska elektronika The Prodigyja napokon je zasjela na još jedan album.

 
Energični beat u dobro poznatoj maniri koja dere zvučnike i gazi sve pred sobom sakupilo se u 14 traka novog albuma za sve one koji imaju fobiju od optimističnih i vedrih zraka dnevnog svetla i mnogo ugodnije se osjećaju okruženi tamom i svim mračnim tajnama koje uspavano čekaju u zaključanim zakutcima uma.

alt

 
30. ožujka album “The Day Is My Enemy” napokon je ugledao svjetlo dana, a ekipa si je uzela i sobodu napraviti nekonvencionalnu kampanju kojom je osvjetlila londonska pročelja zaštitnim znakom albuma, velikom demnoskom lijom. Nekoliko videospotova smo već dobili, no stigao je i još jedan, “Get Your Fight On”, kao borbeni poklič onih koji su se ikada našli u prvim redovima koncertnih gužvi u kojima su umalo pregaženi na smrt u masi tjelesa.

alt

 
Video se koncentrira oko isječaka live showa snimljenim GoPro-om s gitare i mikrofona, slika mase razularnih fanova i bliceva neobičnih uzrujavajućih životinjskih glava na ljudskim tijelima, kao prijetećih himera animalnog koje probija kroz fasadu ljudskog.
{youtube}_3R_Gc0ClfQ{/youtube}
 
Uvu iskusnu, mračnu, musavu beskompromisnu elektroničku gardu možete ovoga ljeta uhvatiti nadomak kućnog praga, 15. srpnja na Jazu u sklopu Sea Dance festivala. Nadamo se a ćete navratiti na malo manije, proganjanja, elektronike, paranoje i vokala Keitha Flinta koji probija zvučni zid. Trebate li znanstveni razlog bijesna glazba te čini sretnijim i zadovoljnijim jer služi kao katarza. Get your fight on!
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2