Skip to main content
  • 29.12.2016.

Time Warp izdaje “Truth is on the Dancefloor” uoči 20 godina raveanja!

U svijetu koji je iz biti degradirao u imati, samo da bi posljedično imati mutiralo u izgledati, istina je cijenjena roba – rijetka, svjetlucava i nekako uporno probitačna bez obzira na slojeve laži koji je pokrivaju.

 
Nije svaka laž uvijek laž, neke su prešućivanje, neke su jednostavno lijenosti emocija, nesposobnosti da voliš ili osjećaš ili mutno rubno područje u kojem te jednostavno nije briga. No istina je ono mjesto na kojem se osjećaš kao ti, čije izgovaranje retroaktivno kandžom grabi u prošlost i popravlja sve neistine koje su je do tada skrivale, vračajući stvari na prave tračnice. Nemaš li istinite podatke možeš komotno početi sumnjati u svoju procjenu realnosti. No sreća tvoja da uvijek postoji floor. Možda se može lagati riječima ili akcijama, no ples ima jednu elusivnu kvalitetu da izvire iz jednog predmislećeg predmanipulativnog čistog mjesta u tebi tako da je iznimno teško lagati tijelom. 

 
Puna dva desetljeća u srcu elektroničkog, Mannheimski promotori Time Warpa postavili su stotine evenata koji naposljetku stvaraju tkanje ove prekrasne priče i nastaje knjiga ‘Time Warp 20 Years : The Truth Is On The Dance Floor’ koja dokumentira priču od samih skromnih početaka do internacionalne slave. Bilo da ste Time Warp fan ili jednostavno techno znatiželjnik, knjiga donosi nikada prije viđene fotografije iz arhiva, citate i mnogo mnogo više od samog Time Warp teama i njegove proširene obitelji umjetnika.

 
Party koji je započeo u mračnom skladištu, samo s soundsystemom i željom u svome kutu, kroz 20 godina postao je sinoniman s najboljim globalnim techno eventima, a na putovanje unutar korica biti će popraćeno komentarima teškaša poput Sven Vätha, Richie Hawtina, Laurent Garniera i Carla Coxa. Knjiga će se dodirnuti i same progresije produkcije i uređenja pozornice, rasvjete, laserskog showa.  Ovu antologiju 20 godina uživanja u raveanju možete naručiti na službenoj stranici Time Warpa za 35 eura ako ste propustili Božićno sniženje od 29.90. Pa skok po istinu iz očiju Time Warpu predanih floor bitnika i enjoy!
 
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2