Skip to main content
  • 2.03.2017.

Top 20 techno traka Awakenings-a (odabrali fanovi)!

Spavači, mjesečari i somnambulisti stvarnoga oni su koji žive za druge, po tuđim pravilima, rezignirano hodajući utabanom stazom kapitalizma, "normalnog" i umjerenog, kako bi proživjeli baš ni po čemu poseban život. S druge strane stoje plesom probuđeni insomnijaci realnosti.

 
To su oni koji ne prihvaćaju najmanji zajednički nazivnik, koji ne liježu šutke u uobičajena doba nakon šalice čaja i ne smješkaju se bljedunjavo onome čemu misle da bi se trebali smješkati. Oni vide svijet drugačijim, vide njegove potencijale i vole rubne instance ispipavanja mogućnosti intenziteta. Gube sebe u masama tijela koja plešu simultano se pronalazeći u istoj ovoj melasi na podiju. Oni će izaći iz iscrtanih urednih kocaka poslušnih i slagati ih jedne na drugu, jer stvari će naposljetku biti točno onakvima kakvima ih učiniš.

 
Tako je i golemi nizozemski Awakenings koji slavi upravo ovu životnu silu, svjestan slobode odabira, baš nju ujedno i uposlio kod svojih fanova molbom da sami odaberu top listu najboljih techno traka ikada. Molba stiže kako popratna aktivnost velike nadolazeće bakanalije za 20 godina postojanja Awakenings-a 2017.koji će biti proslavljen serijalom višednevnih evenata od 13. do 16. travnja u amsterdamskom Gashouderu, a sjajan rasplet je da će se kao headlineri pojaviti i ekipa koja se zatekla na top 20 techno listi, poput Jeff Millsa, Bena Klocka, Adama Beyera i gospođe mu Ide Engberg
 
Prije slavlja ovih impozantnih 20 godina na sceni svakako možeš informirati neurone i zarobiti se u malo hedonizma uz, specijalno za ovu priliku izdanu, knjigu Awakenings: 20 years of techno. Intervjui s 50 DJ-a i ljudi iz sjene, fantastične rijetke fotke najboljih eventa, preko 500 stranica i oko tri kilograma gušta za proći do sredine travnja (+ kupiš li je uz neki upad dobivaš je 20% jeftinije). Knjigu možeš slobodno prednaručiti ovdje, karte na službenom Awakenings pageu, a top 20-ku uhvati niže:
 
1. Jeff Mills – The Bells
2. Ben Klock – Subzero
3. Enrico Sangiuliano – Moon Rocks
4. Sam Paganini – Rave
5. Dj Rolando – Knights of The Jaguar
6. Oxia – Domino
7. Adam Beyer – Teach Me
8. Alan Fitzpatrick – For an Endless Night
9. Adam Beyer – Spacemen
10. Laurent Garnier – Crispy Bacon
11. Dax J – Wir Leben Fur Die Nacht
12. Bjarki – I Wanna Go Bang
13. Laurent Garnier – The Man With The Red Face
14. Green Velvet – Flash
15. Maceo Plex – Conjure Dreams
16. Joey Beltram – Energy Flash
17. Paul Kalkbrenner ft Fritz Kalkbrenner – Sky & Sand
18. Adam Beyer & Ida Engberg – You Know
19. Age of Love – The Age of Love (Watch Out For The Stella Club Mix)
20. Maceo Plex & Gabriel Ananda – Solitary Daze
 
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2