Skip to main content
  • vinyl

U borbi protiv ravea policija uništavala DJ opremu

Rave partiji za neke još uvijek predstavljaju očiti problem do te mjere da se drastičnim mjerama moraju boriti kako bi smanjili njihovo održavanje u svom gradu.

Piše: 

Policija u istočno engleskom gradu Norfolk u videu koji je postavila na You Tube jasno je razbijanjem DJ opreme htjela odaslati poruku da neće dopustiti porast rave partija u tom gradu, načelnik Dave Marshall poručio je “Ovim činom još jednom želimo poručiti svima da nećemo tolerirati rave partije u Norfolku, oni mogu imati ozbiljne posljedice na ljude koji žive u ruralnim sredinama i spriječit ćemo svakoga tko sudjeluje o ovom zločinu.

{youtube}wCAP-kmnkTA{/youtube}

Smiješno je da se na takav način pokušavaju sputavati bilo kakve ljudske slobode kao i ove koje se tiču organiziranja rave partija u Norfolku. Uništavanje DJ opreme od strane lokalne policije prema sudskom nalogu, osudili su mnogi, pa tako i Adrian Cooke, glasnogovornik za dobrotvorne svrhe Norfolka koji kaže – "Šteta je uništavati tu vrijednu opremu i u najmanju ruku  čudno da policija ostavlja dojam kao da se hvali time, u ovom okrugu postoji mnogo organizacija kojima bi ta DJ oprema pomogla financijski“.

dj mix

No na stranu uništavanje, koliko će policija uspjeti spriječiti partije ovakvim činom ostaje nam za vidjeti s obzirom da sve što je zabranjeno još više je zanimljivo.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2