Skip to main content
  • alt
  • 30.03.2015.

Ultra cool rezime vikenda u Miamiju

Dakle Miami je proplesao svoje na Ultri. Razglasi su tutnjali, lightshowovi ostavljali traga na stratosferi, tisuće i tisuće hrlile položiti svoju plesnu žrtvu bogovima beata.

 
Bilo je svega, premjere novih suradnji, optužbi, razočaranja, ekstaze, smiješnih trenutaka…
 
Kako je sve fino počelo nekoliko dana prije same Ultre kada su Tiesto i mlađahni mu kompanjon Garix stručnom vožnjom glisera Guetti srušili mol, ludilo se nastavilo i dalje.

alt

 
Popratili smo razočaranje Josepha Capriatija tehničkim failom novo uvedenog Resistance stagea, koji je gospodina natjerao na javnu ispriku fanovima koji nisu dobili ono po što su došli.
 
No Garrix je čini se ukrao show.Ne samo da se sprema nova suradnja s Aviciijem i Johnom Legendom “Waiting For love” već je i premijerno predstavljena nova suradnja s Edom Sheeranom naslova “Rewind Repeat It” i ujedno mu se na pozornici pridružio i Usher za izvođenje trake “Don’t Look Down”.
{youtube}8CgBnTgqyQs{/youtube}
 
Kako Ultra ima poznatu tradiciju trollanja tako je za ovu godinu krunu ponio DJ Snake koji je skliskim podmuklim zmijskim puzanjem za vrijeme svoga seta stavio fotku i prvatni broj Dillona Francisa na ekran. U roku od 5 minuta Dillonova govorna pošta je bila napunjena pa su se festivalđije prebacile na SMS-anje. Čini se da će netko morati promijeniti broj.

alt

 
No kako ni jedna dobra supunica ne prolazi bez malo drame za ovogodišnju se pobrinuo Deadmau5, koji je čini se ipak htio biti dio parade iako se ove godine nije sparkirao pod vedro nebo Miamija. 
 
Miš se upleo u Twitter rat s Jahan i Yasmine Yousaf optuživši Krewella sestrinstvo da nisu uključile CDJ sarkastičnim komentarom “O čovječe. Krewella ima one nove potpuno bežične DJM-e??? Ljubomoran sam”. Iako su cure brzo odgovorile fotografskim dokazom da su ubacile USB i zahvalom što streama njihov set rat se nastavio.
 
BIlo je svega, bilo je osveta bivšim djevokama na najjavniji mogući način, bilo je emocionalnih trenutaka koji hvataju bit muzičkih festivala bez obzira na žanrovsku opredjeljenost a to je zajedništo i uživanje u životu koje su posjetitelji pokazali podignuvši jednoga od svojih u kolicima na ruke kako bi mogao vidjeti.

alt

 
A uz sve ovo u gomili se provijorila i hrvatska zastava. Organizatori su uranjeno objavili i datume za narednu godinu pa će se novi zvuk Ultre Miamijem razliti od 18. – 20. ožujka 2016. Pa eto, uz Ultru Europe se već imamo ćemu veseliti i dalje.
 
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop