Skip to main content
  • alt

Vikend preporuka – Bijeg i ritam

Mhm, vjerojatno sjediš nedje u poslijednjim urama posla, kucaš malo po Facebooku za osobni chill out time (koji, usput budi rečeno, znanstveno dokazano povećava produktivnost pa se potapšaj po ramenu zbog toga).

 
Šanse su da ti misli već tu i tamo u suton četvrtka odlutaju u mračne zvonke ulice tvoga grada koje te čekaju za vikend eskapade pa ako još češkaš tjeme dozvoli da nabacimo neke sugestije i budemo tvoj vodič ovom party Nedođijom…
 
Ako ste više vezani za izlaske petkom jer volite odfeštati tako da vam nedjelja ostane slobodna i bez "ja sam prestar/a za ovo trenutaka" u tom slučaju za vas imamo nekoliko oblizeka koje smo ukrali sa kalendarskog pladnja.

alt

 
Sirupasta uživancija nastupit će sa Deep & Delicious gdje će vas jedan sat iza kazaljke na kazaljci dočekati Sophia Valence (US), Bronski i Herya. U DEPO klubu će vas ugostit još jedan Elektron party koji ovoga puta predstavalja Zokyja. Gjurini debeli masivni zidovi odzvanjat će zvucima internacionalnog trojca MIami Sessions na partiju naziva Dance paradise, dok će vas u Mastersu dočekati dvoboj Mimi i Labuda.

alt

 
Ali subotnja večer će vas protresti u kojem god smjeru okrenete cipele iako vas sa posebnim grandioznim poskokom u tonu moramo pozvati na Escape u Sirupu gdje će se poplava zvuka iz zvučnika slijevati pod viještim rukama četveročlanog lineupa koji čine S*O*K, FM, Maja Pa, Gars. Kako je i vaš virtualni preporučitelj ovdje ostao hipnotiziran ritmičkim flowom ove najave, koja sugerira njihov glazbeni izričaj, prenijet ćemo je u cijelosti: " Onima koji traže škripu ležajeva i silovite udarce u discipliniranom matematičkom otkucavanju i bogatoj teksturi zvuka – nudimo jedino TECHNO. U novom izdanju, Escape se u potpunosti predaje diktatu ovog okrutnog, ali zavodljivog beata koji prenosi srž svake glazbe, od vrelih tropskih melodija do urbane distopije! Kao posebnu poslasticu donosimo vam S*O*K live act, čiji će strojevi preplaviti vaš živčani sustav električnim izbojima, dok suvereno udaraju takt novom hrvatskom elektronskom zvuku. Uz njega stoje FM, Maja Pa i Gars, birajući iz svojih najtvrđih traka presjek vrućeg i hladnog erotskog materijala za izbirljive sladokusce!"
 
Od zagrebačkih hramova zvuka nudimo vam još i psihodelično trance putovanje sa Kira b2b Ben, Winpom, Val Vasharom i Noisy Bewom u AKC Attacku.  Večer slobode sa System Divineom u Gjuri2 u organizaciji Šuma na Umu. Zadrani će moći skoknuti do Q Bara u kojem će ih za pultom dočekati Pero Fullhouse na Electronic Music night.

alt

 
Ako ste pak raspoloženi za rođendansku tortu pođite puhati svijećice na torti Technotice u splitski Chill out bar. U solinskom Kameleonu slobodni ste se stopiti sa glazbenom okolinom kojom će upravljati Kid Va & Duda Dudes na Voi'sa partyju., a u riječkoj Crkvi vas čeka MIss Soulfly.

alt

 
Križevčane i ekipu koja se zatekne u blizini čeka podzemna poslastica Underground Fusion gdje će od desetke nadalje dirigentsku štafetu dodavati Phoenix Kraundler, Marshall Neerg, Ferry Van Hreeni  Kristian Cizic, a u osiječkom Oxygenu ćete napokon moći udahnuti uz beat koji će sipati Toni Juranović, Marko Felinger, Daniel E.
 
I napokon nedjelja, mirna, tiha , "oh zaboga mogu još spavati" nedjelja donosi jedan dobar party za nabrijavanje na novi radni tjedan. Od 18 sati moći ćete poslušati kako to rade Justin Vandervolgen i Jogarde na Freilauf NU6 W/.
 
Nadamo se da smo vam dali neku ideju a ako vas zanima što je još čeka na vas u, tamom ispunjenim, noćima i nasmijanim večerima svrnite oko na naš kalendar. ostanite nam pozdravljeni.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop