Skip to main content
  • alt
  • 21.11.2014.

Vikend te zove

Oh yeah! Čestitamo! Stigao si do petka u jednom komadu, obavio sve što si trebao (shhh pravi se da jesi) i vrijeme je da pustiš malo pare, da odvrneš ventile, rasplešeš stopala i napuniš srce.

 
Stoga, kao i obično, bacamo preporuke kuda i kamo da se ne morate igrati gusaka iako je maglovito. Pa krećemo s zagrebačkim partijima. 
 
Od jedan sat iza ponoći u Sirupu vas danas, 21. studenog, čekaju Sladoled, Basta i Tvrtko koji vas vode na interdisciplinarnu avanturu istraživanja zvuka grebanjem igle po ploči, dok sutra ovi ljepljivi podovi u goste pozivaju legendu njemačke deep i tech house scene i svojom prisutnošću vas časti pisac novih glazbenih poglavlja i šetać melodioznom vremenskom trakom Timewriter
{youtube}R_Ti1AfmB9g{/youtube}
 
Klub Željezničar vas od devetke zove na party s lineupom dugim skoro kao noge Heidi Klum. Čekaju vas Mihael Delič, Floatalot, Stevo, Ewan, Mario Novak, M. Od, Blic Tretman, Mihael Delič, Oberön, Uyulala, Pih+Unique Attack Modifier, Peace Defender, Acidofil i Chill & Roll By Musa.
 
Depo klub vam danas nudi jednu od sočnijih party opcija ovoga vikenda. Astralis sa svojim šesnaestogodišnjim stažem vraća se ovoga vikenda u retro izdanju povratkom na brze BPM-ove sa samih početaka. Podij će u retro Psy-trance maniri zagrijati gost iz Tel Aviva, Yaniv Tal, s kojim smo popričali uoči koncerta.

alt

 
U AKC Attacku dva sata prije ponoći večeras počinje Dirty Beatz & Trip To Zion Pres.party na kojem će gostovati Krak in Dub, koji je miješanjem roota i reggaea započeo jungle groznicu u Francuskoj, uz kolegu Demolition Mana koji je istodobno i pjevač, MC, inženjer zvuka, tekstopisac i producent. Ovaj dvojac se će u subotu naći i u pulskom Monteparadiso klubu. Domaći tabor podrške činit će Sheco, Danny Bwoy, Jan Becele, Tekitoka, Leeks, Kula i Matz. Na Medvešćaku vas Gjuro 2 pušta u svoj podzemni trbuh oko jedanaestice gdje su se na EMC Pres. Technostorm partiju smjestili Sin, Leon B, Rene, Niz i Nemir.

alt

 
Sobota! Osim spomentog golemog gostovanja Timewritera među zidovima Sirupa možete se zaletjeti i do Depo kluba gdje se samo za vas sipa anđeoska prašina na Angel Dust partiju na kojem nam u goste dolazi mladi portugalac Du’ArT koji je pod okriljem DJ Rusheva labela Knee Deep uronio do koljena u dobri čisti techno.

alt

 
U Grooveu se možete rasplesati na Ressless (Daniel Turk & Superfine) i Sam Divine. Upadate oko 11, za 40kn nabavite li kartu prije, a na ulazu ćete izvaditi jednu plavu novčanicu. Katranska Podmornica 5 će vas s Novellom, Jan Kinčl Zeroom, Yeshom povesti na Casa del Deep party.
 
Sutra možete navratiit i na drugi po redu doručak s Anto Antom, Phillipeom i Mićicom u Klub, dok vas u Gjuri 2 vas čeka Ecstatic Sound Party Marathon Vol.3 i pet minuta prije ponoći maraton kreću trčati Ivan De La (UK), MCJ Bassbaras (CZ), Dijana Kober, Pillsman, Sthekerson, Kris M.

alt

 
Pomićemo se malo iz glavnoga grada na ostatak Lijepe naše pa tako ekipa u Slavonskom Brodu večeras može navratiti na Underground W/ Mladen Tomić u diskoteku Valinor. Od desetke uz gospodina Tomića ovdje će biti i Dubravka Dee, Hrvoje Bare i Zelmal dok će osječani u subotu udahnuti beat punim plućima u Oxygenu sa Marijanom Felverom sat prije ponoći.
 
Riječko mjesto na kojem ruke sklapate jedino u pljesak noćas nudi party razvratnog naziva Six Martinis & A Blow Job s Tikachem, Ninom Bellenom, Denonom dok se Stero Club vraća s DJ Jockom, Vladyjem, Elementom i MIss Trapped. Rijeka u sobotu pak poziva sve da dođu u Palach na sajam ploča, ovih malih vinilnih krugova sjećanja uz koji ćeš čuti i TEACHINGZ IN DUB VOL. 3, dok se u Crkvi odvija KBS Limited party na koje vrte Andrey Pushkarev (RU), Bronski, Mo Black, Mr Marley, Tino Dobrić, DJ Ogi, Igorritza.

alt

 
U splitskom Quasimodu danas se nalazi DJ Unclefunk a sutra, pet minuta prije ponoći, isti klub trese Quasimodo Riot Team. Koprivničani se mogu zaletjeti do Orinoco kluba na Orinoco Clubbing Vol. 3 dok se u sarajevskom Fis Club Bocku odvija lančana reakcija plesa.  Kuda god vas stopala odvela ovoga vikenda uživajte nam!
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk