Skip to main content

VJ radionica: 31.7. – 4.8. @ Zadarski Kulturni Forum

Ove godine smo u sklopu ZKFa pripremili jedinstvenu i neponovljivu VJ radionicu koja će vam pokušati barem djelomično otkriti neke od tajni VJ-inga. Sadržajno, dakle, idemo redom; rad sa video opremom (miksete, kamere, projektori, efekti, grafičke kartice i ostale igračke … ); sve što trebate znati o video signalima,načinima spajanja, formatima…

Piše: 

upoznavanje sa popularnim softwareom za VJing  i montažu videa, rad sa nekim od programa  za 3D modeliranje i animaciju….okvirno: resolume, processing, vegas,   flash i swift3d + sve što nama i vama još padne na pamet :o)

Radionica će se održavati u zadarskom klubu Arsenal, svakodnevno za vrijeme trajanja festivala, od 18 do 20h, a vodit će ju dvojac somatik.exe, video postava zagrebačkih Bass Invaders i Jabbaton kolektiva.
Polaznici radionice imat će i priliku pokazati naučeno na večeri elektronske glazbe ZKF-a, gdje će, ukoliko žele, nastupiti kao VJ-i.
Broj polaznika radionice, s obzirom na broj kompjutera, je ograničen, ukoliko ponesete laptop, nije, a prijaviti se mozete na mail: pogostickjesus@gmail.com, ili okušati sreću i pojaviti se u Arsenalu u 18h na prvi dan festivala.

više informacija na www.zadarskikulturniforum.com

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop