Skip to main content
  • 23.04.2016.

Zadar ovoga ljeta širi klupsku i festivalsku ponudu

Šuška se šuška da će i Zadar ovoga ljeta proširiti ponudu klupskih i festivalskih događaja.


Nedavno je to izjavio i DJ Liquid u intervjuu prilikom Takeover Zadar partija, a šuška se po gradu kako će Zadar ovoga ljeta imati daleko bogatiji program elektroničke glazbe nego li je to bilo proteklih godina.

Tako će nedavno zatvoreni Hitch vrlo skoro krenuti u novu odiseju potpuno preuređen programski i s novim imenom. Bit će to kombinacija kluba, lounge bara i restorana s širokom ponudom i zanimljivim programskim konceptom. Poznato je da će se tu održavati Sonus Clubbing – promo partiji Sonus festivala, dok će se drugim danima puštati također urbana glazba.
{youtube}xWTLJK204Fk{/youtube}

Plaža Kolovare bi trebala zasjati u srpnju kao domaćin dvodnevnog open air festivala u suradnji s jakim inozemnim brendom koji će dovući svjetski poznata imena house, tech-house i techno scene. Sve što ostaje, jest, čekati sočne detalje i najave.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2