Skip to main content
  • Faithless

Zakuhtavaju se stvari oko Discotheque Rive

Kao što smo već odavno najavili Split će i ovoga ljeta biti domaćin najveće otvorene diskoteke na svijetu. Projekt Discotheque Riva ove će se godine održati 12. kolovoza, a splitska Riva će u svojoj punoj dužini i širini postati najveći plesni podij. 

Piše: 

Naslovna foto

Faithless

U ponedjeljak 1.8. Discotheque Riva otvara prodajno- informacijski punkt na splitskoj Rivi preko puta caffe bara St- Riva. Zbog velikog interesa počinje direktna prodaja ulaznica kao i prodaja suvenira, a poglavito majica za kojima vlada velika pomama.

Prodaja ulaznica: 

Sektor A :             200,00 kn
Sektor B:              100,00 kn
Golden circle:      400,00 kn
VIP ĆAKULA:      1000,00 kn

Radno vrijeme svaki dan 0d 9.00 – 24.00

Ponovimo da ove godine s pozornice na više etaža uz neviđeni razglas i laserski show će publiku zabavljati: Faithless Soundsystem Live, Fedde Le Grand – Takeover Show, Felix Da Housecat i James Zabiela.

{youtube}3UjWkKfqq28{/youtube}

Discotheque Riva Promo Party će se održati 03. kolovoza također na splitskoj Rivi i to u objektima Ćakula, Congo i Dujam. Od 22.00 do 02.00 sata će vas zabavljati posebnom selekcijom Pero Fullhouse i Pille. Svaki kupac Heineken piva dobiva jednu zvijezdicu. Skupi 20 zvjezdica i osvajaš ulaznicu za DISCOTHEQUE RIVA 12.08. u Splitu (količina karata je ograničena). Ulaz je naravno slobodan!

 

 

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop