Skip to main content
  • alt

4. Dimensions festival trese Pulu

Tvrđava Punta Christo i predivne štinjanske plaže još jednom će vibrirati od najbolje svjetske elektronike. Od jedne srijede 26. kolovoza pa sve do pripadajuće joj nedjelje, 30. Pula poziva sve zaljubljenike sintetičnog zvuka na svoje tlo.

 
Prethodni Dimensions otvorio je golemi koncert u Pulskoj Areni uz glazbene melase Cariboua, Kwabsa, Nilsa Frahma i tandema Darkside, za čije snimke se pograbio i Boliler Room, uvrstivši snimku Caribouovog koncerta u uži izbor najboljih godišnjih koncerata.
{youtube}tO2TxKGFO0o{/youtube}
 
Dimensions je s pravom pokupio nominaciju u kategoriji najboljeg stranog festivala (Best Overseas Festival) na UK Festival Awards, te u kategoriji najboljeg malog festivala (Best Small Festival) na European Festival Awards privukavši 7000 ljudi iz preko 50 zemalja globusa koji su tresli svoje meso na dvjestotinjak različitih glazbenih priča.

alt

 
Ove godine ne očekujemo ništa manje jer hrvatsko-britanski organizacijski team već podobro raspravlja uz čaj i sarmu i slaže monstrouzno veliki lineup na koji ćete moći virnuti u veljači. Ulaznice za posjetitelje Hrvatske i regije, koje će vam omogućiit da dio novca ostavite po džepovima, biti će dostupne od 6. veljače, stoga još imaš vremena sakupiti novac za ranoptičaštvo.
 
Dakle, želiš li čekati zore među zidovima tvrđave i sumrake na plaži s pogledom na brijune znaš što ti je činiti, zaokruži si 6. veljače na kalendaru ili upiši podsjetnik u telefon i možeš početi sanjati duge sretne ljetne noći i ulaske u nove, još neistražene, dimenzije.

Za dodatni info virni na neki od ovih:

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop