Skip to main content
  • abop
  • 7.05.2012.

ABOP i Filip Motovunski u Splitu

Festival urbane kulture i extremnih sportova u Splitu, xSTatic festival objavio je glazbeni dio programa koji će se održati u O’Hari.

Piše: 

Naslovna foto

ABOP

Četvrti put u Splitu se održava festival urbane kulture i extremnih sportova xSTatic i ovaj put u kombinaciji pretežno hip-hop kulture i ekstremnih sportova. Dakle, uz natjecanje u Skate-u, BMX-u, uličnoj košarci i break-danceu, pridružen je i  koncertni program u klubu O’Hara u kojem će drugog dana dakle u petak 18.05. između ostalih nastupiti nastupiti ABOP, a 19. svibnja Filip Motovunski.

Bend ABOP (After je bolji od partya) već je  osvojio splitsku publiku svojim live sviranim stilovima elektronske glazbe, koji će i ovog puta uz vizualni suport I.M.Klifa udariti ravno u noge i glavu, tjerajući vas na ples i zabavu.

{youtube}m9epWOn6-PM{/youtube}

Filip Motovunski dnb/jungle DJ i producent koji stvara svoje trake i nastupa diljem regije. Autor je već poznatih obrada "Djevojke u ljetnim haljinama", "Kad bi svi", "Ta pa tap", "Koke linija". Trenutno radi na prvim fizičkim izdanjima za BPM Rec. među kojima je obrada "Jungle Shadow" Kirila Džajkovskog.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk