Skip to main content
  • 16.04.2015.

Atraktivna imena na završnici Ultra Europe festivala

Završni party Ultra Europe predstavlja posebnu atrakciju, a bit će održan u srijedu 15. srpnja u Fort Georgeu na otoku Visu.

Piše: 


Tamo će nastupiti Joris Voom i Nic Fanciulli. Ova iznimna lokacija pruža nezaboravan doživljaj i spektakularnu poziciju s pogledm na Jadran. Nic Fanciulli je jedan od predvodnika novog vala DJ-eva. Britanac ima sjajnu perspektivu i mogućnost postati iznimno uspješan i popularan izvođač obzirom na dosadašnje prezentacije i iskazani talent. Uz njega, vrhunsku zabavu na završnom partiju na Visu osiguravat će i Nizozemac, diplomirani arhitekt i jedan od ponajboljih svjetskih producenata i DJ-a elektronske glazbe današnjice – Joris Voorn.
{youtube}WkqiUfjBfjc{/youtube}

Broj ulaznica za Warm-up party sa Sven Väthom u Splitu, kao i ovaj završni na Visu je limitiran i ograničen na svega 1000 posjetitelja. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni već od 49Eura. Više informacija i rezervacije moguće su putem web stranice www.ultraeurope.com/tickets.

Događanja ULTRA EUROPE 2015 započeti će 9. srpnja opening partyjem u Splitkom Hemingwayu kao uvertira u službeni dio eventa. Vrhunska zabava se nastavlja tijekom naredna tri dana središnjim eventom Ultra Europe na poljudskom stadionu (10-12.7.2015.). Slijede Ultra yacht party na Braču i Ultra beach party na Hvaru (13. i 14. Srpnja 2015.) kada će svi posjetitelji uživati u vrhunskoj glazbi i zabavi u zabačenim i atraktivnim uvalama Jadranskog mora. Završni, tzv. Closing party biti će organiziran za svega 1000 posjetitelja i činit će ekskluzivnu zabavu na jednom od najljepših otoka Jadrana – Visu 15.7.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2