Skip to main content
  • alt
  • 4.07.2015.

Barrakud festival – 7 dana i noći na Zrću!

“Sanjajući učimo sanjati. Osjećanje te uči kako biti slobodan, a sloboda te samo može voditi na nove frekvencije. Razmišljaj izvan kutije onako kako to dijete čini!”

 
Nije loše kao manifest jednog festivala koji će na 7 dana, od 8. do 15. kolovoza, pustiti korijenje na najrasplesanijoj hrvatskoj plaži. Sanjaj, osjećaj, odbaci kutije u potpunosti, one su za one koji nemaju kreativnosti, a ti si prekrasan, divan, nestandardni model.
 
Četvrto poglavlje ove priče Barrakud festivala koja je započela u Italiji još jednom se smješta u sam centrar ljetne party oluje na Zrću. Lineup je prstolizan kao kada jedeš lubenicu i znaš da nećeš bit dama ako poližeš slatke kaplje koje se cijede dlanom, ali ipak to učiniš. 

alt

 
Za dnevne partyje su tako bookirani Disciples, Recondite LIve i Damir Hoffman, noćne opskurnosti slobode i ljubavi preuzimaju Sven Vath, Dubfire, Ellen Allien, Joris Voorn, Maceo Plex… A kako party nije party bez poštenog aftera, između ostalih afterice će protresti i Shaded Live i Marc Maya.

alt

 
Barrakud team je navratio na vrući usijani pijesak i s osmjehom najavio: “Svi će biti zadivljeni kako ludo dobro teku pripreme za festvalsku sezonu u ovom prekrasnom komadiću raja!”
 
Kako je hashtag sada totalni đir i Barrakud ima svoj. #ravetheworld pokret ovoga ljeta izvalit će sočnu Papayu i friško preuređeni Kalypso iz temelja, a po upade slobodno možeš preko Resident Advisora i Festicketsa. pa pusti hipertekstu da te vodi ovdje. Upade možeš uhvatiit od najniže cijene 21 eura dok je najniža cjenovna kategorija sedmodnevne festivalske ulaznice je 139 eura.
{youtube}97R4wToIgWw{/youtube}
 
Spremi se i dođi! I upamti, neki svijetom samo putuju, neki njime raveaju! #ravetheworld
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2