Skip to main content

Britanka i Nizozemka predvode Near Me festival!

Blizu, bliže, najbliže, Near Me festival. Oh, stvari se ponekad čine tako daleko, udaljene i nepoznate, no odkoračiš li malo u stranu primijetit ćeš da si možda držao dalekozor naopako i da su ti ravno ispred nosa.

 
Iluzije vizualnog, emocionalnog i temporalnog samo su još neke od peripetija ljudskog stanja u kojemu si zaglavio. Vidiš polovično svoju vizualnu projekciju kako mozak nadopunjava praznine, gleda na pamet pokušavajući pronaći poznati uzorak, osjećaš emocije koje ne bi trebao zbog nečega naizgled davno zaboravljenoga što spava u podsvijesti, vrijeme leti brzo kada se zabavljaš, a kreće se brzinom puža na Ritalinu kada iščekuješ.
 
Sada fino odeš do kalendara ako si kojim slučajem old school ili otvoriš svoju mobilnu napravu, skokneš na 22. travnja i oko 10 upišeš Near Me festival, a kao lokaciju staviš da ti je na Zagrebačkom Velesajmu na Paviljonu 5. Kao headlineri domaće krdo predvode matrijarhati Nizozemke i Britanke pa se tako majci vraćaš musav narednoga dana pod palicama Joyce Mercedes i Miss Mavrik. Od spomenutih domaće uzgojenih stižu ALAN KREVO, Back2Black, Catchy Sounds, Flinta, GALLA, James Warren, Kay Zrill, KЯUNSY, Matt Hawkins, MONKS, PHILL R3BIV i Sound Blast.

 
Joyce, kao obrazovana audio inženjerka, dane provodi na podijima Amsterdama u zagrljaju ljubavnika techna, uz pokoji izlet u lounge/deephouse, nu disco, Ibiza house i rolling groovy tech/house, a na sceni je nalaziš od davne davne '92. Naizgled ni dana starija čini se da su party i ljubav formalin koji održava kožu bolje od bilo kakve anti-aging mackarije, do točke gdje se pridružila i 15. obljetnici Playboya. Od '99 glazba je vodi za velike svjetske pulteve poput Space World tour (Ibiza), Pacha, Supperclub, Ministry of sound, Nikki beach i festivale kao što su Amsterdam Dance Valley, Impulz outdoor, Sensation white, Miami WMC… Broji nastupe u preko 70 zemalja i preko 50 naslonica časopisa, suvereno sjedeći na vrhu ženskog pola globalnog DJ-inga.

 
Miss Mavrik djetinjstvo je pak ostavila na ulicama Manchestera i uz zvuke piratskih radio postaja, na kojima tone u house. 2009. već završava drugu Ibišku sezonu dok simultano drži rezidencije  u Istambulu, Rimu, Londonu i Madridu, a širi se i na podije Pache i 360 kluba. Nakon uspješnih početnih izdanja na Toolroomu i Prozaic Recordsu nastaju i vlastiti eventi kršenja progresije vremenske linije "Rewind" i postaje regularni dio rimskog m20 radija i londonskog underground radija Unknown FM, da bi se uskoro lice našlo i u TV programu i na naslovnicama časopisa. Alias utjelovljuje esenciju onoga što kuca unutra – Sasvim ležerni cool i samopouzdanje jedne neovisne individue koja sn ne zamara previše pravilima.

 
Ti također ne trebaš brati brige (jer one žive visoko gore pri vrhu krošnje i tako su dosadne i banalne i mogao bi pasti s ljestva i tada nositi langetu koja će te držati poalje od podija ) jer se možeš uštekati u FB plato Near Me festivala ne bi li pratio uskoro nadolazeći info o upadima, umjetnicima, nasumičnim sjajnostima i svemu ostalome što ekipi iza zastora organizacije još padne na pamet. Enjoy i stisni si nekoga baš blizu danas (znaš da trebaš 4 zagrljaja dnevno za mentalnu stabilnost… ili možda želiš biti lud i neurotičan… ne osuđujemo).
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop