Skip to main content
  • circoloco
  • 31.03.2011.

Circo Loco na ljeto u Hrvatskoj

Mini festivali koje organiziraju britanski promotori okupirali su obalu a ove godine očekuje se doslovce eksplozija na svakom koraku od juga prema sjeveru. Hideout Festival zajednički rade grupa udruženih promotora Warehouse Project i Electronic Music Group, a zakazan je od 1. do 3. srpnja na plaži Zrće, te u klubovima Papaya i Aquarius.

Piše: 

Naslovna foto

Circo Loco u Hrvatskoj


Po drugi put u Hrvatskoj imat ćemo priliku slušati Circo Loco, klupsku večer o kojoj smo pisali mnoge članke vezano za njihove nezaboravne tulume na Ibizi. Prije nekoliko godina njihov "showcase" izveo je Clive Henry u Poratu iz Pirovca. Hideout je također objavio još izvođača koji će ovoga ljeta svirati na premijernoj inačici u Hrvatskoj. To su Marco Carola, 2many DJs i Eric Prydz.
{youtube}rTWrVVFfjtg{/youtube}

Talijanski techno umjetnik Marco Carola svira 1. srpnja na stageu u Papayi zajedno sa Sven Väthom dok će 2manyDJs puštati uživo u nedjelju na Wax:On Stageu. Eric Prydz svira u subotu na glavnom plesnom podiju u Papayi. Tvorci nezaboravnih i dekadentnih tuluma na Ibizi u klubu DC10 su promotorska skupina i svjetski brend Circo Loco. Njih ćemo slušati u subotu, 2. srpnja navečer iako još nije poznato hoće li se nastup održati na stageu u Aquariusu ili Papayi.

Organiziraju se i brojni "boat" partiji koje potpisuju Resident Advisor, Crosstown Rebels, Deconstruction Records. Britanski mediji ali i cijela Europa bruje od novom otkriću na plesnoj elektronskoj sceni – "jadranskoj obali" koja je glavna priča svih promotora, DJ-a i čitave glazbene industrije. Ono što smo prije 2-3 godine najavljivali danas se i događa – Hrvatska postaje nova europska "Ibiza".

HIDEOUT MAIN STAGES

FRIDAY 1st JULY
Papaya Stage: Sven Vath, Marco Carola, People Get Real

Reclaim The Dancefloor Stage: Nero, Jack Beats, Roller Express: Toddla T, Redlight & MC Dread, Friction, Modestep, Prophecy

Resident Advisor Stage: Jamie XX, Dixon, Mount Kimbie, Julio Bashmore, Mike Jones

SATURDAY 2nd JULY
Papaya Stage: Eric Prydz, Annie Mac, Simian Mobile Disco (DJ), Aeroplane, Eskimo Twins

Ape Stage: Pendulum (DJ), Sub Focus (DJ), Ms Dynamite, Caspa, Doorly, Rattus Rattus & Klose 1

Circo Loco Stage: Line Up TBA

SUNDAY 3rd JULY
Wax:On Stage: 2ManyDjs (live), Crookers, Fake Blood, Erol Alkan, Bowski

Metropolis Stage: Chase & Status (DJ), Andy C, Breakage, Joker, Shy FX B2B B-Traits, Danny Byrd, Mak

Crosstown Rebels Stage: Seth Troxler, Jamie Jones, Damian Lazarus, Art Department, Robert James, Richy Ahmed

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2