Skip to main content
  • alt
  • 7.01.2015.

Coachella lineup je ovdje!

I krenulo je! Festivalsko proljeće 2015. se zahuktava i lineup Coachelle je upravo pridodan popisu onih koji polako puštaju informacije. Spring break woo hoo!

 
Travanj 2015. još jednom u južnu Kaliforniju dovodi vrhunski festival koji se proteže na dva puta po tri dana. Vikend od 10-12 travnja i naredni, od 17.-19. Pokušali smo pronaći drugu riječ za lineup, ali on je zaista masivan i ni jedna druga mu ne čini pravdu.
 
Kao headlineri upadaju australske rock legende AC/DC, zatim Drake iz hip-hop tabora i eklektični Jack White. I ove godine venama Coachelle teče elektronička krv s obje strane spektra. EDM boje branit će actovi kao Alesso, Nero, Axwell ^ Ingrosso, Kaskade, David Guetta

alt

 
Svoje meso ćete moći protresti i s ekipom kao Flying Lotus, Porter Robinson, Todd Terje, Jon Hopkins, What So Not, Caribou, Odesza, Madeon, Jamie xx, Kygo, SBTRKT, Marco Carola, Oliver Heldens… 
 
Gesafflestein će se također pojaviti s poslijednjim live nastupom koji ikada planira održati. Svakako, ne miče se od pulteva ali nakon ove posljednje live eksplozije koncentrira se isključivo na DJ-ing.
 
Također intrigira i pojava kolektiva JES&S, od kojih svaki svoj kut ove muzikalne kocke drže Jackmaster, Eats Everything, Skream and Seth Troxler.
 
Mnoštvo imena na malome plakatu pa kako ne bismo dobivali pozive od vaših usplahirenih okulista oko (koje smo tako brižno sačuvali) na puni lineup bacite ovdje.
 
 
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk