Skip to main content
  • alt
  • 31.07.2014.

Danas počinje Schengenfest

Iako Schengenfest službeno svoja vrata otvara tek sutra, podsjećamo da svi oni s kupljenom trodnevnom, odnosno festivalskom ulaznicom ove godine imaju jedan dan gratis. 

 
To znači da već danas mogu doći u Vinicu, postaviti svoje šatore u miru i uz prigodan glazbeni program dočekati sutrašnje otvorenje. Za veliko otvorenje spreman je i azil Dumovec koji vam, u suradnji sa Schengenfestom, donosi još jedno iznenađenje. Azil će se na festivalu predstaviti mnogobrojnim posjetiteljima, a na štandu ćete moći kupiti  cool SCHENGENFEST & DUMOVEC posudice za svoje ljubimce te majice za sebe. Zdjelice možete naručiti i on-line putem web shopa na stranici www.azilzagreb.com/web-shop-skloniste-dumovec-35.
 
Sutrašnji program započet će oko 19 sati nastupom „Kuge“, nakon čega slijede Changeover, High five, Moveknowledgement…sve do 22 sata kada će na glavnu pozornicu izaći Laibach. U isto vrijeme, electro stage, zapalit će svjetski poznati DJ Klangkarussel. Konačno, pola sata prije ponoći, u 23:30 sati, na glavnu pozornicu, izaći će i headliner prvog dana festivala – željno iščekivana južnoafrička skupina DIE ANTWOORD! Glazbeni program trajat će do kasno u noć, a zatvorit će ga oko 3:00 sata ujutro, Kiril Djaikovski.
{youtube}JvMXVHVr72A{/youtube}
 
Detaljniju satnicu, za iduća dva dana, možete pratiti na službenoj stranici festivala.  Svima koji su kupili svoje ulaznice, želimo lijep provod, dobro vrijeme i odličnu zabavu na Schengenfestu 2014., a za one koji ulaznice još uvijek nemaju, ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, on-line putem www.eventim.hr; www.entrio.hr ili putem www.kartoteka.si.
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk