Skip to main content
  • alt

Deep Dish ekskluzivno na Dance Areni

Jedan od najvećih dvojaca u povijesti dance i elektronske glazbe i dobitnici Grammy nagrade, Deep Dish, nakon dugih šest godina pauze, ponovno ujedinjuju snage, a jedna  od stanica na ekskluzivnoj turneji koja obuhvaća nastupe u Miamiju, Las Vegasu, Torontu i Montrealu je upravo – Dance Arena, Novi Sad, Srbija.

 
Ovaj house dvojac posljednjeg dana EXIT festivala dovodi niz eminentnih glazbenih imena, kao što su BETTER LOST THAN STUPID – Davide Squillace vs Martin Buttrich vs Mathias Tanzmann, JAYMO & ANDY, GEORGE i WAZE & ODDYSEY.  Dance Arena najboljeg europskog festivala predstavlja specijalne back to back nastupe, organizirane povodom 15. izdanja EXIT-a. Nakon Wild Life večeri sastava Disclosure, koja će okupirati Arenu u četvrtak, party će drugog dana festivala nastaviti jedan od omiljenih DJ-eva EXIT festivala u okviru večeri Carl Cox vs Friends. Naredne večeri će vas protresti Groznica subotnje večeri, a izvor zaraze bit će superpopularni Afrojack, da bi u nedjelju back to back nastupe poveo čuveni DJ tandem Deep Dish.
 
Deep Dish aka Sharam i Dubfire, nakon šest godina pauze, najavili su nastavak svoje suradnje novim singlom “Quincy”, kao i Deep Dish Reunion partyjem u Miamiju, koja je predstavljala najočekivaniji nastup na čuvenoj konferenciji elektronske glazbe, Winter Music Conference. Iransko-američki dvojac, od trenutka kad su se početkom devedestih upoznali, osvojili su house scenu. Jedan od najvećih uspjeha u glazbenoj industriji – Grammy nagradu  dobili su za remix singla “Thank You” (Dido). Časopis Rolling Stone o njima je napisao da   “najvjerojatnije ne postoji bolji DJ tandem od Deep Disha”, dok je početkom ove godine Pete Tong s BBC Radija 1 rekao da je Deep Dish “jedan od najvećih dvojaca u povijesti dance i elektronske glazbe”. 
{youtube}LRluBmo-eNg{/youtube}
 
Trojka Better Lost Than Stupid , tj. Squillace-Buttrich-Tanzmann predstavlja  najsvježiji kolektiv teškaša iz redova house i techno DJ-eva, koji nastupa u posebnom i nestandardnom back2back2back sastavu od 2010. godine. Kao zasebni izvođači, ovi DJ-evi  su prošli miks-pultove najvećih svjetskih klubova i festivala, dok su nastupi kao Better Lost Than Stupid rijetki, ekskluzivni i redefiniraju pojam DJ seta, posebno zbog koketiranja s ‘live’ nastupom.
{youtube}baFkWJmAfQ4{/youtube}
 
Od svog upoznavanja 2008. Jaymo i Andy George ne samo da su pokrenuli jednu od najatraktivnijih britanskih glazbenih etiketa, izdavačku kuću Moda Black, već su organizirali partyje širom planeta, nastupali uživo na BBC Radiju  1, lansirali Moda Black etiketu, producirali cover CD za Mixmag i osigurali dvije najbitnije rezidencije na svijetu: We Love… Space  Ibizi i londonski Fabric. Pored izdavanja provjerenih izvođača kao što su Maxxi Soundsystem i Eats Everything, Jaymo i Andy George su otkrili i povorku nadolazećih mladih talenata poput Hot Since 82, Mia Dora i Disclosure.
{youtube}mgjU6M9Cmco{/youtube}
 
Nakon što su se zbližili uz hamburgere krajem 2011. godine, Waze i Oddysey su za samo 12 mjeseci prešli put od anonimnog Soundcloud profila do najuzbudljivijih elektronskih izvođača. Na tom putu su izdali više sjajno kritički prihvaćenih singlova, remiksirali izvođače kao što su Disclosure i T.E.E.D., nastupali na svim kontinentima i postali stalni gosti u emisijama Petea Tonga, Annie Mac, Skreama i Benge.
{youtube}IXDxgKGJZLo{/youtube}
 
 
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop