Skip to main content

Dnevni raspored i afteri Moondance festivala!

Jesi li ikada želio poderati sa sebe sve slojeve civilizacije, nametnutih ponašanja, pravila i modusa postojanja, ogoliti se do primalnog iskonskog i čistog i zavijati na Mjesec kao da sutra ne postoji u radikalnoj ekspresiji slobode?

 
E pa dobro nam došao na 4. po redu Moondance gdje pod svjetlom lica zemljine vjerne pratiteljice Lune plešeš u trogirskoj tvrđi Kamerlengo uz golemi papirus lineupa koji se razrolava pred stopalima s globalnim i domaćim velikanima. Tri dana, od 11. do 13. kolovoza, stoljetno kamenje i beskonačno mnogo stopala koje zajedno nosi isti ritam stvaraju nova ljetna sjećanja.

 
Četvrtak, 11. kolovoza tako u headliner krunu stavljamo Jeff Millsa i Petra Dundova u live inačici, a kao potpornji stoje čvrsto Forest People, Marion Cobretti, i Edy C i Jock.  Petak, nadnevka 12. stiže uz sonorno vodstvo Josha Winka i Sierra Sama live, da bi se ovdje našli još Dušan Kačarević, Borut Cvajner, Miro i Tome R.
 
Za finale plesa pod Mjesečinom u subotu glazbene priče nam pričaju The StorryTellers (DJ Bone & Deetron) i John Heckel u Live izvedbi. Ulogu glazbenih potpornja u ovu prekrasnu trogirsku subotnju noć igraju Ivan Komlinović, jan Kinčl Zero, Pero FullHouse, Cusisin Dub Live i Loop Junkies.

 
I kada se glavni zvučnici ugase počinje ono što postaje esencijalna sočna srčika svih plesnih iskustava. Kako sve dobre stvari imaju zaplete, peripetije i rasplete i zagrijavanja i hlađenja tako svaki pošteni party koji drži do sebe niče dalje u legendarni after za one neumorne. Moondansčani se tako za afterice sele u Bamboochu gdje petak drže A-Dot, Okac Jolly & Galinac, Chuby i M'tlaen team. Subotnju noć preuzimaju Branko Dalloš, Chille Jr., Silvio Hrabar i Amir Groove, a konačnu aftericu zatvaranja čast imaju voditi Marijan Babicz, Darko Juradin, Herva i Tome R.
 
Pa dobro nam došli svi vi lutalice, mjesečari, somnabulisti nemirnih mišića, hodočasnici glazbe, štovatelji svjetla i tame, hedonisti, žrtve požude, tragaoci za užitkom. Osvijetlio vam Mjesec pute i sretno nam stigli u Kamerlengo!

FB EVENT: Moondance Festival 2016

dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2