Skip to main content
  • alt
  • 6.05.2015.

Domaće snage deru na EMAC-u

Elektronička glazbena audicija u hrvatskoj inačici ili skraćeno petodnevna festivalska bomba EMAC-a naselit će se u riječka srca i stopala na pet dana ovoga proljeća.

 
Od 21. do 25. svibnja Hartera, lokacije pod otvorenim nebom i brodovi postaju poprište glazbeno-umjetničkih seansi. Ova kulturno-plesna manifestacija omogućit će vam da slobodno plutate između live i Dj nastupa, edukacija, tribina, izložbi, gledate pokoji film ispod zvijezda…

alt

 
Uz apsolutno golemi lineup stranaca koji će ukrasiti svoje putovnice hrvatskim pečatom EMAC s ponosom predstavlja i domaće snage koje će iza pulteva lijati pogonsko gorivo ljubavi.
 
Tu će se naći hrvatska techno kraljica koja je u ime naše zemlje na Ibizi prihvatila nagradu za Dance Nation of The Year Miss Sunshine, zatim starosjedilac pulteva, glazbena enciklopedija i najbolji hrvatski elektronički izvozni proizvod čije ime i četvrt stoljeća iskustva se cijeni diljem kugle, Petar Dundov. 

alt

 
Ovdje je i Ilija Rudman, jedan od najzanimljviijih domaćih producenata i pokretaća domaćeg undergrounda koji se profilirao kao predvodnik nudisco/house crossover scene. Potom nas očekuje i showcase ludo uspješnog domaćeg labela Burek na kojem će zavrtiti jedan od osnivača i dobrih duhova zagrebačke scene, legendarni Pytzek.

alt

 
Na lineup se ugnijezido i Sico Disco Crew predvođen idejnim pokretaćem Marmatom koji će nastupiti sa Freez de la Maso. Ne smijemo zaboraviti ni fantastičan Six Martinis Crew, Boo Dale kao i Nevena MIlutina aka Fryera.

alt

 
No donosimo još jednu sjajnu vijest. Iako su opcije za rane ptice trebale isteći ovoga ponedjeljka Rijeka je produžila rok do kojeg možete uloviti svoje jeftinije karte do ponedjeljka 11. svibnja. Karte još uvijek možete uhvatiti online za 89€, njihove fizičke dvojnike za 79, dok će za one s EX-Yu područja upadi biti 120kn.
 
U ponedjeljak, počinje i skuplja varijanta u kojoj je trodnevna karta 119 €, u kombinaciji s autobusnim prijevozom raste na 179 €, dok je Ex-Yu trodnevka 240 kn. Jednodnevnu i dvodnevnu inačicu možete nabaviti na ulazu za 90 i 170 kn uz to da će za jednodvne karte studenti dobiti popust na ulazu pokažu li neki studentski ID. Uživajte u iščekivanju kulminacije riječkog proljeća!
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2