Skip to main content
  • barrakud

Domaće snage na Barrakudu

Paulu Kalkbrenneru, Dubfireu, Marcelu Dettmannu, Nini Kraviz i ostalim zvijezdama ovogodišnjeg drugog izdanja Barrakud Festivala, pridružit će se odabrana i već dobro poznata domaća imena elektronske scene.

 
Na pozornice Aquariusa, Papaye i Kalypsa, kao predstavnici domaćeg elektronskog zvuka stat će jedni od najrelevantnijih nositelja splitske scene, Acilectrovi uzdanici Pille i Madezh. Uz njih, pozornice spomenutih klubova grijat će i Toni Juranović, školovani glazbenik, multiinstrumentalist i DJ koji broji već dugih 15 godina nastupanja i rada u Hrvatskoj i šire. Domaću priču zaokružit će producent, DJ i osnivač jednog od najpoznatijih brandova scene –United Electronic Sounda, Pete Dux.
 
{youtube}WNYygE6EE8w{/youtube}
 
Festivalska ludnica službeno počinje 10. kolovoza u Aquariusu, koji će ugostiti Ninu Kraviz i Priku. Sljedećeg dana na repertoaru je ponovo Aquarius s after beach partyjem i Staceyem Pullenom, nakon kojeg slijedi večernji tulum u Kalypsu s Benom Klockom i Marcelom Dettmannom. Treći dan festivala donosi Desolatismus, Martina Buttricha, Yayu i Hectora na after beach partyju  te Cadenza Showcase, Kennyja Larkina i Andreu Olivu na večernjem partyju.
{youtube}ZGqApFj-4_k{/youtube}
 
Četvrtog dana redaju se veliki Dubfire i Carl Craig. Vrhunac festivala očekuje se u srijedu kada će nastupiti velikan elektronske underground scene, Paul Kalkbrenner. U četvrtak, šestog dana festivala, na mjesto zločina se vraća Ellen Allien. Ludilo će privesti kraju Ilario Alicante, The Martinez Brothers, Gregor Tresher, Apparell i Marco Faraone.
{youtube}97R4wToIgWw{/youtube}
 
Drugo izdanje Barrakud Festivala protegnut će se na sedam dana i noći vrelog partijanja na neizbježnoj party plaži otoka Paga  te od 10. do 16. kolovoza posjetiteljima Zrća priskrbiti jedinstven spoj partijanja i odmora. Festival se održava u klubovima Aquarius, Kalypso. Broj aranžmana je ograničen, a talijanski organizatori i ovoga su puta odlučili stanovnicima ExYu regije omogućiti povoljnije ulaznice. Cijena sedmodnevnog aranžmana je  760 kuna, a ulaznice se mogu kupiti preko Eventima.

{jcal_latest eventid=3946}

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop