Skip to main content
  • alt
  • 19.01.2015.

Električni slon baca prvu rundu lineupa

Electric Elephant samo je jedan iz grozda fantastičnih festivalskih ostvarenja koja su se smjestila na magičan kutak Jadrana u Tisno.

 
Podzemna energija, rune, portali koji vode u nove dimnezije… nešto postoji ispod tla Tisna zbog čega cijeli svijet dolazi plesati na ovo mjesto. Tako će se u svojoj inačici 2015., od 9. – 13. srpnja, još jednom iz zvučnika oriti slavlje glazbe i života s ovim, strujom nabijenim, velikim sisavcem, koji dio svojih bakanalija održava i u jednom od 25 top svjetskih klubova, Barbarellas.
 
Slonovi ne zaboravljaju. Pamte duge ljetne noći i sretne zore u Tisnom, ali da slučajno vi ne biste smetnuli s uma imena onih koji će se smjestit na lineup ovog slavlja uzeli su olovku u surlu i za vas zapisali. Stigla je prva obavjest o lineupu s još izvođača u sjeni o kojima ćemo vas držati u petlji kako će imena izlaziti. 

alt

 
Za sada je uopće teško izdvojiti čije zvuke bismo rado hvatali dok se odbijaju od mirne površine plavog Jadrana: Derrick Carter disco set, Lindstrom, David August live, Bicep, Prins Thomas, A Guy Called Gerald live, Gerd Janson, Prosumer, Horse Meat Disco, Erol Alkan, Andrew Weatherall, Ivan Smagghe, Ewan Pearson, Mark E, Justin Robertson… lista ne staje. Za vas kojima je plakat presićušan klik ovdje za malo bolji pogled.
 
Za sada su karte za strane glazboljupce 110£, ali one koje će se naći u prodaji za ex-you ekipu blizu kućnog praga bit će znatno jeftinije.
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop