Skip to main content
  • alt
  • 19.12.2014.

EXIT 2015. – Line up Dance Arene je stigao!!!

#TechnoThursday slijeće u Dance Arenu i obećava najbolju godinu do sad s ludim lineupom za slavlje 15. rođendana!

 
Prijatelji i suradnici, sanjari i umjetnici, Joseph Capriati i Adam Beyer stati će leđa o leđa u fenomenalnom b2b setu na otvaranju 15. EXIT Festivala. Zatim se pojavljuje Chris Liebing i kultni detroitski tandem Octave One kao i malo ženske intuitivne glazbene energije koju na EXIT donosi Nicole Moudaber.
 
Za nezaboravno otvaranje najočekivanijeg glazbenog događaja balkanskog ljeta pobrinut će se i domaće snage naših susjeda Dejan Miličevič, Marko Milosavljević, Lea Dobričić.
 
Švedskom producentu Adamu Beyeru, koji je rastegao opne tecno scene do njenih ultimativnih granica, ovo će biti treći povratak za pult Dance Arenu i ovoga puta sa sobom dovodi dugogodišnjeg prijatelja i sulabelaša Josepha Capriatija. Ovaj set biti će jedna od najsočnijih stvari koja će se ikada preliti vašim čekićem, stremenom i nakovnjem.
{youtube}0QLmIL7ffcQ{/youtube}
 
Chris Liebing hodajuća je karizma techna već posljednjih 20 godina, pionir koji objeručke grli svako novo tehnološko dostignuće i uživo mixa trake pred svojom publikom koristeći četiri kanala. Sa Tomorrowland, Time Warp, ADE, Awakenings, WMC, Mayday, BPM, Movement, Hyte, Monegros, Electric Zoo i Nature One festivalima ispod crte 2014., mnoštva izdanja, remixanja s Mobyjem i još svakojakih pustolovina njegov party/radni raspored ne bi mogli izdržati ni upola mlađi momci.

alt

 
Nicole Moudaber je lansirana u stratosferu kada je njeno ime spomenuo Carl Cox navevši je kao najpodcjenjeniju damu za pultom. Album Believe se popeo na 1 mjesto Beatportove techno, tech house i deep house ljestvice i 2012. pokreće vlastiti label MOOD.

Tandem Ocatve One ekipa je koja se skriva iza mostrouzno velikog hita Jaguar koji je pokosio svjetske podije, a čine ga braća Lenny i Lawrence Burden iz samog srca Detroita. Malo je stvari na koje je EXIT toliko ponosan kao na dolazak ovih vlasnika labela koji je okosnica detroitskog techna već godinama. 

 
Otvaranje će biti spektakularno, u ovo nema sumnje. Ne možemo dočekati da se 9. srpnja prvi taktovi prolome iz zvučnika. To su oni dani kada osjetiš žmarce kako počinju u rupicama na leđima, penju se uz kralježnicu i eksplodiraju na tjemenu.
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2