Skip to main content
  • 29.10.2015.

Exit Avantura 2015 Aftermovie

Exit i Sea Dance su ponovo nominirani za najbolje europske festivale, a uoči glasanja koje traje do 12. studenog, objavljen je i službeni Aftermovie video s nekim od najboljih detalja s ovogodišnje Exit Avanture.

Piše: 


Svi koji pogledaju i podijele video na Facebooku i Twitteru uz hashtag #ExitAdventure automatski sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj će nasumce izvučena osoba dobiti prve ulaznice za sljedeću Exit Avanturu 2016 te smještaj i prijevoz za dvoje od Petrovaradina do Jaza!
{youtube}ebe9YwSQu7A{/youtube}
 
Druga po redu Exit Avantura zabilježila je rekordnu posjećenost u ovom desetljeću i najposjećeniju noć u povijesti Exita, a preko 300.000 ljudi je prošlo kroz festivalska vrata od Petrovaradina do Jaza, čime je postavljena nova ljestvica za sljedeće, treće po redu izdanje najvećeg festivalskog ljetovanja u Europi! Ovogodišnja Exit Avantura ostat će upamćena i po dojmovima izvođača i mnogobrojne publike koji su svjedočili, ne samo da su prisustvovali najboljem koncertu ili festivalu, već najboljim trenucima u životu!

Zajedno s fanovima iz preko 60 zemalja svijeta sa svih kontinenata, 15. rođendan Exita na Petrovaradinskoj tvrđavi slavili su Emeli Sandé, Manu Chao, Faithless, Motörhead, John Newman, Hardwell, Tom Odell, Martin Garrix, Clean Bandit, Capital Cities, Napalm Death, Milky Chance, Leftfield, Fear Factory, Tale of Us, Chris Liebing, Adam Beyer, Eagles of Death Metal, Just Blaze, Zomboy, Dirtyphonics, Roni Size Reprazent, Goldie, Dixon, Hladno pivo, Zoster, Artan Lili, Ničim Izazvan i brojni drugi. Proslava se potom preselila na službeno Najbolji europski festival do 40.000 posjetitelja dnevno, ujedno na Najbolju europsku plažu po izboru vodećeg turističkog vodiča Lonely Planet, plažu Jaz i Sea Dance festival! Četiri dana i noći zabava je neprestano trajala uz izabrana imena kao što su The Prodigy, Róisín Murphy, Rudimental, Sigma, Wilkinson, Noisia, Gramatik, Dubioza kolektiv, Bondax, James Zabiela, Who See, Flight Facilities, Odesza, Modestep, Soul Clap, Kim Ann Foxman i drugi.


 
Glasanjem za Exit i Sea Dance na Europskim festivalskim nagradama, fanovi dobivaju mogućnost sudjelovati u nagradnoj igri za VIP ulaznice vodećih europskih festivala! Pobjednik iz 2013., Exit festival je i sedme uzastopne godine nominiran za „Najbolji veliki europski festival“, a Sea Dance brani prošlogodišnju titulu „Najboljeg srednje-velikog festivala“, odnosno do 40.000 posjetitelja po danu. Glasanje za European Festival Awards traje do 12. studenog, a glasači mogu osvojiti VIP ulaznice za pobjedničke festivale širom Europe!

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2