Skip to main content
  • 3.11.2015.

Friško stigao lineup Hideouta 2016!!!

Nakon što smo ovogodišnje festivale spremili u jednu veliku kutiju sjećanja s crvenom mašnom na vrhu, vrijeme je za novi info i nabrijavanje na sezonu koja tek ima doći.

 
Hideout 2015. bio je jedan od krunskih dragulja zrćke party tijare i masom globalnih imena privukao stopala s čitave kugle na otok koji nikada ne spava. 

 
Napokon s ponosom možemo najaviti početke nove etape. Hideout 2016. održat će se u rasponu od pet dana, od nedjelje 26. lipnja do  četvrtka 30. lipnja, i karte su za one koji su registrirani s prioritetom već dostupne. Ako ste u ovoj skupini na mail vam je vjerojatno već stigao link preko kojeg možete ugrabiti svoje, jer nikada se nije prerano početi pripremati na nekoliko dana raja na zemlji. Za sve ostale upadi će se naći u redovnoj prodaji 5. studenog i cifre se kreću od 139 eura pa naviše. Kao klubski partneri ove godine sudjeluju Elrow, Secretsundaze, Shindig, Metropolis, DBE i Regulate.

 
Među prvim krdom lineupaša potvrđeni su između ostalih i Jamie xx, J.E.S.u.S ft: Jackmaster, Eats Everything, Skream und Seth Troxler, Jamie Jones, MK, ANDY C, DJ EZ, Gorgon City, Hannah Wants, Hot Since 82, Skepta, Stormzy, Feel my Bicep, David 'Ram Jam' Rodigan, Heidi, Julio Bashmore, Patrick Topping, DJ Steve Lawler, andhim, DJ Hype, Catz and Dogz, DJ Barely Legal, B.Traits, Kurupt FM, Monki, Oliver Dollar, Preditah, Special Request, Sidney Charles, TODDLA T…
 
Za sve do sada objavljene vitezove zvuka klizni na službene stranice Hideout festivala 2016.! Izdržite ledenice pokojim plesom u grotlu mračnog kluba, neka vas na životu drže uzbuđenja iščekivanja ljetnih festivalskih pozornica i mala reminiscencija na prethodne!
{youtube}fwmbatejX3c{/youtube}
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk